Cum arată, în realitate, Maria Lungu și Andrei Neagu de la Survivor. Sunt complet schimbați față de cum s-au afișat în Dominicană!

Ultima actualizare:

Maria Lungu și Andrei Neagu nu au avut un parcurs prea lung în Dominicană, însă au rămas cu o experiență plăcută în urma reality show-ului de la Pro TV. Ceea ce vrem să vă spunem este că, în viața reală, cei doi sunt complet schimbați față de cum au fost în competiție. 

De ce s-a „deformat„ Maria Lungu, la Survivor: „Voiam să fiu impecabilă”

În cadrul competiției din Dominicană, Maria Lungu a experimentat ceva mai puțin plăcut. Concurenta din tabăra Războinicilor s-a umflat extrem de rău la față, mai ales în zona ochilor. 

Blondina de 28 de ani ne-a povestit motivul pentru care s-a umflat la față, în timp ce se află la Survivor, în Republica Dominicană.

Maria Lungu și Andrei Neagu, în prezent
Maria Lungu și Andrei Neagu, în prezent

„Experiență a fost una deosebită și memorabilă din punctul meu de vedere. Tind să cred că m-am întors cu, nu pot să le zic prieteni, dar cu cunoștințe da. Cu care o să vorbesc în continuare. Prietenia e un cuvânt mare și eu am prieteni, dar puțini. Nu m-am întors cu vreo probleme de sănătate, ci cu boala foamei. M-am îngrășat 6-7 kilograme, am fost și la un control medical legat de problema pe care am avut o în emisiune, cu umflarea feței. Totul a venit de la frunte pentru că înainte să ajung la Survivor, voiam să fiu impecabilă și mi am pus pentru prima oară botox în frunte, dar nu destul de repede. Trebuia să-l pun cu o lună înainte de Survivor, iar eu l-am pus cu două săptămâni înainte.

Și automat a venit o reacție adversă din cauza soarelui, pentru că botoxul nu suportă căldura, aburii etc. Și nici nu mi-am dat cu crema de protecție. Eram prea entuziasmată de ce se întâmplă acolo și am uitat să-mi dau. Dar totul a trecut, coșmarul a durat 2-3 zile. Acum am niște proiecte, am câteva propuneri dar nu pot da multe detalii. Sunt în discuții cu o televiziune, vreau să deschid o linie de treninguri. Cel mai greu a fost să fac foamea și m-am simțit extrem de singură pe insulă”, a povestit Maria, exclusiv pentru Click!.

Maria Lungu e o divă în viața reală / Sursă foto: arhivă personală
Maria Lungu e o divă în viața reală / Sursă foto: arhivă personală

Andrei Neagu, cu probleme de vedere după participarea la Survivor

Andrei Neagu a avut un parcurs destul de scurt în Republica Dominicană. Nu s-a ales cu accidentări grave, ca în cazul lui Jorge, Sebastian Dobrincu și Eduard Gogulescu, însă vederea i-a fost puțin afectată. 

„ Înainte de Survivor am fost la Mâncare pe care și apoi am venit în concurs. Am făcut înot de semiperormanță când eram mic. Am câteva proiecte de actorie faine, cu Art Anima, pe care am înființat-o cu câțiva colegi de la actorie.

Andrei Neagu / Sursă foto: arhivă personală
Andrei Neagu / Sursă foto: arhivă personală

Mai am castinguri și reclame. M-am întors din Republica Dominicană fără picioare rupte, dar cu vederea un pic avariată. În timpul concursului am avut fața umflată pentru că am avut o fotosensibilitate destul de puternică și din cauza faptului că m-am operat la ochi acum câțiva ani, lucrul acesta a generat o problemă de vedere. Acum mă refac cu niște picături cu antibiotic. Acolo au fost probleme din cauza nisipului și vântului. Îmi place să cred că voi ține legătură cu foștii concurenți, însă aș minți să spun treaba asta, mi-aș dori să țin legătură cu Dan Ursa, are toate șansele să câștige Survivor, fostul ursuleț a ajuns buldozer. Puterea lui de spirit a fost foarte bună, și-a dorit foarte mult să câștige și să arate că este un om foarte cool”, a spus Andrei Neagu, în exclusivitate pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net