Relu Pănescu, primul Războinic eliminat de la Survivor All Stars! „Determinarea, hotărârea și ambiția mea de a merge înainte erau la cote maxime!”

#Exclusiv Click!

Relu Pănescu este cel de-al treilea eliminat de la Survivor All Stars și primul din echipa Războinicilor, după duelul cu Maria Lungu. Nu se aștepta să plece atât de repede din jungla dominicană mai ales că, după cum a considerat chiar el, potențialul său era imens și era foarte pregătit să reziste din toate punctele de vedere.

Click! vă prezintă impresiile la cald ale lui Relu Pănescu după eliminarea de la Survivor All Stars! Războinicul speră să țină legătură cu toți colegii lui și nu ar spune niciodată „Nu” experienței Survivor!

Te așteptai să ieși din emisiune? Ți-ar fi plăcut să reziști mai mult?

Sincer, nu mă așteptam să părăsesc atât de prematur, chiar surprinzător de repede, aventura Survivor România All Stars 2024. Totodată, mi-am dorit enorm să continui, să merg mai departe, deoarece știu că aveam un potențial imens, că eram foarte bine pregătit din punct de vedere mental, emoțional, psihic, chiar și sportiv, putând să fac față oricăror provocări, obstacole, greutăți, situații neprevăzute, oricât de dificile ar părea, iar determinarea, hotărârea și ambiția mea de a merge înainte erau la cote maxime. Cu părere de rău, pot spune că visul meu vis-a-vis de acest proiect s-a încheiat, dar acesta este farmecul acestui reality show, faptul că totul este surprinzător, neașteptat, imprevizibil.

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Primul lucru pe care l-am făcut după jocul eliminatoriu a fost, de fapt, o retrospectivă a ceea ce s-a petrecut propriu-zis în acel joc, am încercat să găsesc cauza care a determinat pierderea și încheierea pentru mine a acestei aventuri. De asemenea, am făcut o analiză obiectivă, pertinentă, corectă și reală față de parcursul meu până în acel moment, să privesc din alt unghi, de afară, la rece, ceea ce am făcut până atunci, ce anume am greșit, ce-aș fi putut să fac altceva.

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

Cel mai dor mi-a fost de familie, de cei dragi de acasă, de prietenii necuvântători (câinele, pisica), care fac parte din familia noastră. Nu este ceva anume ca și obiect sau lucru de care aș putea spune că mi-a fost dor, deoarece timpul petrecut departe de casă nu a fost prea îndelungat, totodată sunt acea persoană care știe foarte bine să-și gestioneze sentimentele, dorințele, plăcerile, pasiunile, de fapt tot ceea ce mă înconjoară.

„Jungla nu te iartă, dacă nu o respecți”

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Nici în acest sezon, ca de altfel nici în sezonul precedent, nu am simțit că ceva anume să mi se pară greu, deoarece am fost conștient unde anume am venit, știam că trebuie să mă adaptez și să mă acomodez cât mai repede cu putință, să fac față tuturor situațiilor neprevăzute, să gestionez cu mult calm momentele tensionate, chiar și cele de conflict, să pot trece cu zâmbetul pe buze peste orice nemulțumire, neîmplinire, că doar mă aflu în junglă, iar jungla nu te iartă, dacă nu o respecți, te taxează pentru absolut orice moment de slăbiciune și neatenție.

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Îmi doresc să păstrez legătura care s-a creat acolo, departe de casă, cu toți colegii, cum de altfel o păstrez prin intermediul tehnologiei actuale și cu foștii colegi din sezonul 3, al Survivor România 2022. Nu pot face afirmația că voi păstra legătura numai cu anumite persoane, iar cu altele nu, deoarece înainte de toate, cu toții suntem oameni și este normal ca în viața de zi cu zi, să dăm dovadă de un comportament demn, uman, civilizat, de respect reciproc, chiar de sprijin și de suport dacă este nevoie. Doar că toate acestea trebuie să vină de la sine, natural.

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

Atmosfera în interiorul echipei, până în momentul plecării mele, a fost una plăcută, de bună dispoziție, relaxantă, degajată, fără tensiuni interioare, fără supărări, fără ranchiună, fără dușmănie, lăsând la o parte micile neînțelegeri între anumiți colegi, pe care personal le consider nesemnificative, fără o anumită conotație, pur și simplu trecătoare ca norii de pe cerul din Republica Dominicană.

Ce planuri ai acum că revii la realitate?

Viața își urmează cursul firesc, personal voi vedea de acasă, ce se întâmplă de jur-împrejur, ce oportunități apar, voi analiza și studia ceea ce se petrece în piața forței de muncă, voi cântări ofertele și voi încerca să iau cele mai bune decizii. Sunt o persoană bine ancorată în realitate, cu picioarele pe pământ, care nu se pripește niciodată, decât după ce am pus în balanță care sunt avantajele și dezavantajele.

Ce-ți dorești pentru restul anului?

Înainte de toate, îmi doresc ca atât eu, cât și familia să fim sănătoși, iar cu voia lui Dumnezeu, le rezolvăm pe toate.

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

N-aș putea spune că în urma experienței petrecute în această aventură, m-am schimbat într-un anume fel sau în altul, pur și simplu, după ce pleci de acolo și revii la viața de zi cu zi, apreciezi la justa valoare totul, pentru că atunci când ești acasă, ai totul la dispoziție, nu ai restricții de niciun fel, simți că totul ți se cuvine și nu prea pui preț pe foarte multe lucruri, de fapt pe zi ce trece ești nemulțumit de ceea ce ai la momentul respectiv și vrei altceva, dar atunci când nu le ai, începi să înțelegi cu adevărat că de fapt fiecare dintre noi își dorește întotdeauna mai mult, doar că în realitate dacă ajungi să fii nevoit, vei vedea că organismul are o capacitate incredibilă de a se adapta și că poți să supraviețuiești cu mult mai puține lucruri și chiar să te lipsești de multe dintre ele.

„Am realizat că trebuia să fiu altfel din punct de vedere al prezenței mele 24 de ore din 24”

Cum a fost per total experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Prezența mea în Survivor România All Stars 2024 a fost o experiență fantastică, palpitantă, inedită, unică, aparte, de necomparat cu niciun alt proiect la care am participat și în care am fost implicat, deoarece ceea ce se petrece acolo nu se poate întâmpla niciunde altundeva, este de neegalat, prin prisma faptului că odată ajuns acolo, în inima junglei din Republica Dominicană, absolut totul se schimbă, ești complet într-o altă lume, restricționat de foarte multe lucruri, departe de familie, de cei dragi, de casă, de lipsa hranei și a unei igiene minime corespunzătoare, la faptul că vei dormi sub cerul liber, limitat din punct de vedere al deplasării, fiind nevoit să-ți duci traiul într-un anumit perimetru, numai între anumite repere, borne, foarte clar stabilite, la lipsa unei activități de zi cu zi, neavând acces la curent electric, la tehnologie, într-un cuvânt trăiești în condiții primitive, ca în evul mediu.

Foarte târziu, abia acum, după ce pentru mine s-a încheiat All Stars, am realizat că trebuia să fiu altfel din punct de vedere al prezenței mele 24 de ore din 24, respectiv, deși nu se mai poate schimbă nimic, aș fi foarte vizibil, activ, încercând să găsesc ceva de făcut, să atrag sub o formă sau alta atenția asupra mea, să mă implic în cât mai multe activități, dar cu părere de rău, pot spune că nu am realizat decât atât de târziu aceste aspecte, care contează și cântăresc enorm într-un reality show.

Ai mai participa la un astfel de reality show?

Cu certitudine, nu aș sta pe gânduri nici măcar o secundă, bineînțeles, oricând, dacă este necesar, plec în secunda următoare, pentru că așa cum spuneam, așa ceva se poate întâmpla doar o dată în viață și nu poți pierde o asemenea șansă, o asemenea  provocare, o asemenea oportunitate. Aștept cu sufletul la gură să vedem ce va urma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net