EXCLUSIV Relu Pănescu: «Am slăbit 14 kilograme la Survivor»

Ultima actualizare:

Mai multe amănunte despre Relu Pănescu (50 de ani) puteţi citi într-un interviu pe care fostul războinic ni l-a acordat în exclusivitate.    

cub relu pănescu animat gif

Click!: Ce ai făcut după ce ai ieşit din reality-show?

Relu Pănescu: Am respectat toate procedurile necesare bunei desfăşurări a emisiunii Survivor, iar primul lucru pe care l-am făcut după ce am avut permisiunea şi am intrat în posesia lucrurilor personale, am luat legătura prin video call cu soţia mea, Cerasela Maria, cu fetiţa mea (îngeraşul lu’ tata, Alessia Elena), pentru că eram nerăbdător.

Totodată, primul lucru de care le-am întrebat a fost despre starea de sănătate a tatălui meu. Ca să fiu sincer 100%, vreau să specific că înainte de toate acestea, am dat iama în mâncarea pe care am primit-o. Am devorat pur şi simplu 6 caserole, în decurs de maximum 5 minute.

Relu a slăbit 14 kilograme din cauza efortului și a curei impuse
Relu a slăbit 14 kilograme din cauza efortului și a curei impuse

Ce ai simţit când ai aflat că vei părăsi competiţia?

Am fost foarte bine adaptat, am fost foarte hotărât, determinat să merg mai departe, să ajung în finală şi, de ce nu, să câştig Survivor România 2022. Publicul, telespectatorii, cei de acasă sunt suverani, eu nu voi avea niciodată nici o obiecţie, nici o reacţie, nu voi contesta decizia lor. Am părăsit competiţia cu fruntea sus, ne-a povestit Relu Pănescu. 

Din păcate, nu va rămâne prieten cu foarte mulți dintre foștii colegi
Din păcate, nu va rămâne prieten cu foarte mulți dintre foștii colegi

Câte kilograme ai slăbit? Cum se va schimba de acum alimentaţia ta?

În primele două luni am slăbit 14 kg, am fost de-a dreptul şocat în momentul în care la proba cântarului, filmată în acel consiliu, am văzut cu ochii mei cifra electronică afişată. Atâtea kilograme nu am avut nici măcar în ultimul an de liceu, în urmă cu 32 de ani.

Pot spune că în urma acestei experienţe trăite acolo, voi pune preţ pe mâncare, nu voi mai face mofturi şi figuri faţă de mâncare, voi aprecia fiecare bucăţică de pâine, aş putea spune. Primele zile după eliminarea din aventura Survivor România 2022 au fost critice, au fost foarte delicate, pentru că devoram orice primeam de mâncare, dar treptat am reuşit să-mi ţin sub control senzaţia de foame, mai puţin faţă de dulciuri. Cu siguranţă voi fi foarte atent la ce anume şi cât mănânc, având în momentul de faţă acces nelimitat la hrană, pentru a nu trece în partea opusă, de a mânca fără măsură, a povestit Relu Pănescu. 

În viața de toate zilele este un  tată și un soț fericit
În viața de toate zilele este un tată și un soț fericit

Cu cine vei păstra legătura? Ţi-ai făcut prieteni acolo?

Voi păstra legătura cu câteva persoane, puţine dintre ele, pentru că majoritatea colegilor au dat dovadă de caractere nepotrivite cu principiile şi criteriile mele de valori. Nu mi-am făcut nici un prieten acolo, în această perioadă, deoarece timpul petrecut a fost mult prea scurt, iar eu consider că o legătură de prietenie necesită timp în care să dai dovadă de respect, întrajutorare reciprocă, să fii total dezinteresat de obţinerea de avantaje, indiferent de natura lor. E foarte adevărat faptul că s-au format legături de amiciţie între mine şi câţiva dintre colegii din echipa Războinicilor, ca de altfel şi din echipa Faimoşilor, pe care sper să le transformăm în relaţii de prietenie, dar numai timpul va spune adevărul.

În viața de toate zilele este un  tată și un soț fericit
În viața de toate zilele este un tată și un soț fericit

Ce proiecte pregătești? Ți-ai făcut ceva planuri?

Este evident faptul că, în viziunea mea, am mai multe proiecte pe care doresc să le continui, pe care le-am lăsat în stand by, în pauză, pentru perioada cât am fost plecat de acasă, sau să încep alte proiecte de viitor.

În perioada următoare vreau să-mi revin la o stare de normalitate, să revin la realitate, să mă odihnesc puțin, să-mi încarc bateriile, să văd ce anume s-a mai întâmplat, să văd ce anume s-a mai schimbat de jur împrejur, ulterior în funcție și de diferitele oportunități de dezvoltare voi acționa ca atare.

Întotdeauna îmi fac planuri concrete, palpabile, realizabile, corelate cu proiectele aferente, pe care le urmăresc cu maximă atenție, le ajustez la nevoie, cu borne și obiective clare.

De ce ți-a fost poftă să mănânci când ai ieșit din competiție?

Când am ieșit, am mâncat orice, respectiv ce anume mi-a fost adus, pentru că senzația de foame a fost cumplită, a fost cel mai aprig, cel mai mare dușman al meu din toată perioada petrecută acolo. Dar mi-a rămas gândul zi de zi, la acel Carrot Cake, pe care l-am mâncat cu ocazia recompenselor primite în urma câștigării jocurilor, care, prin gustul pe care l-am perceput, a fost de neegalat. A fost WOW.

Mi-a fost dor să mănânc preparatele de acasă cu aperitive, ciorbe, mâncare gătită, preparate cu drag, din suflet, mi-a fost dor de mâncarea pregătită la ceaun, la grătar, de ceva dulce, orice. Nu am cum să nu spun că mi-a fost dor să savurez o cafea scurtă, tare, amară, o băutură fină, un cognac și o țigară din foi, un trabuc. Acolo, departe de casă, de tot confortul, toate acestea erau în visele mele, erau acele lucruri la care tânjeam, pe care mi le doream cu adevărat, dar la care nu am avut acces.

Ai intrat în show în pandemie şi ai ieşit pe timp de război. Cum ţi se pare situaţia?

Da, așa este, am plecat de acasă în pandemie și m-am întors acasă, totalmente surprins de faptul că în imediata apropiere a graniței teritoriului României se desfășoară un conflict militar. Nu am cuvinte să exprim stările pe care le percep, trăind aceste clipe, aceste momente, dar sunt conștient că eu nu pot să schimb absolut nimic din ceea ce se întâmplă, de ceea ce se petrece în lume. Situația mi se pare extrem de delicată, necesită o prudență și o prevenție sporită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net