Adevărul despre emisiunea „Insula iubirii”. Cristina, soția lui Andrei Rotaru, acuzații dure la adresa producătorilor show-ului urmărit de milioane de români: „De asta a durat 4 luni…”

Ultima actualizare:

Cristina Rotaru a recurs la rețelele de socializare pentru a clarifica motivele din spatele comportamentului său la emisiunea „Insula Iubirii”, după ce a fost criticată pentru atașamentul său față de soțul ei, Andrei Rotaru.

Cristina și Andrei Rotaru / foto: captura Antena 1
Cristina și Andrei Rotaru / foto: captura Antena 1

Concurenta a fost acuzată că este prea apropiată de partenerul său, chiar și în momentele în care acesta era surprins sărutându-se cu ispita Diandra.

Explicațiile Cristinei Rotaru privind montajul emisiunii

Concurenta de la Insula Iubirii a explicat că ceea ce se vede pe micile ecrane nu reflectă întotdeauna realitatea filmărilor. „Eu i-am trimis inimioară lui Andrei după ce mi-a făcut cu mâna. Știu montajele pe care le vedeți voi! Când se pupau, eu nu eram acolo, ci doar jucau un joc cu ochelari și căști. Producția trage multe cadre până se ajunge la un rezultat final, iar emisiunea a durat patru luni de la filmare până să ajungă pe post,” a spus Cristina pe Instagram.

Ea a subliniat că procesul de editare al emisiunii influențează percepția telespectatorilor și a exprimat nemulțumirea față de criticile primite.

„Și toate testimonialele mele în legătură cu ce trăiam nu erau în concordanță cu imaginile atașate cu cei doi în paralel. Nu sunt atât de lipsită de orgoliu încât să nu știu să renunț. Asist și eu ca voi, ca telespectator la ce se difuzează.

Dacă veți fi atenți veți vedea câte imagini și ce secvențe mi s-au prezentat mie, personal (pe tabletă doar bonfierele și odată la petrecerea full moon party). Fiți atenți la detalii în general. Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji în această privință. În rest, totul de ordin senzațional,” a completat Cristina.

Andrei și Cristina sunt împreună de 10 ani

Andrei și Cristina Rotaru, cunoscuți din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, sunt împreună de 10 ani.

Deși nu au copii, cei doi au reușit să își construiască o relație solidă, dar participarea lor la „Insula Iubirii” a adus provocări neașteptate. Andrei a creat o conexiune cu ispita Diandra, ceea ce a generat tensiuni în relația lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner simona patruleasa png
6 keanu reeves profimedia 0393849783 jpg jpeg
netflix pixabay jpg
Monica Tatoiu scaled e1698766538993 webp
bebe cotimanis 2 jpeg
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net