Elly de la «Mireasă pentru fiul meu» a născut o fetiţă. Imaginea adorabilă cu micuţa

Elly și Christian Șonea, câştigătorii sezonului 4 al emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, au devenit părinţi, marţi (22 februarie). Blonda a născut o fetiţă, iar la scurt timp după, a publicat şi imagini cu micuţa.

Elly și Christian Șonea foto: Facebook
Elly și Christian Șonea foto: Facebook

Elly, una dintre câştigătoarele emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, a anunţat că a născut, marţi, în jurul orei 1.40 dimineaţa, o fetiţă perfect sănătoasă. Micuţa a venit pe lume la materinitatea din Constanţa, iar Elly a născut sub apă, natural.

“22.02.2022. La ora 1:41, a venit pe lume fetița noastră perfect sănătoasă. Suntem atât de copleșiti de emoții și inundați de oxitocină Mulțumim, Doamne! Am trăit momente magice împreună. Christian a fost tot timpul lângă noi și ne-a susținut . Fără el nu știu cum am fi făcut față! TE IUBIM! Va recomand și vouă sa faceți tot posibilul sa nașteti alături de partener. E incredibil sentimentul. Am născut natural în apa, fără rupturi sau epiziotomie. Totul a fost ca un vis devenit realitate”, a scris Elly, pe pagina de Facebook a cuplului.

Elly a publicat şi o fotografie cu ea, Christian şi fetiţa, din care se poate vedea cât sunt de fericiţi.

Elly a născut o fetiţă foto: Facebook
Elly a născut o fetiţă foto: Facebook

Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi dorea un băiat

Elly şi Christian Şonea au anunţat în octombrie că vor avea un copil, prin intermediul reţetelor sociale.

“Cea mai importantă si mai visătoare călătorie din viața noastră! Entuziasmați, fericiți, mândrii, bucuroşi si nerăbdători sa ni te alături!”, a fost mesajul lui Elly şi al lui Christian, atunci.

Elly a mărturisit, înainte de a naşte, că și-a dorit să fie mamă de băiat, însă soţul ei a fost convins că vor avea fată.

“Eu întotdeauna m-am văzut mamă de băiat, iar Christian mi-a spus încă din competiție că el o să facă fată! Firea lui sensibilă și romantică îl califică de departe pentru rolul de fată. A avut dreptate. Vom avea o #babygirl (am simțit amândoi asta) și ne bucurăm tare mult că vom fi părinți de fată și că este sănătoasă! Iubită nespus este deja și abia așteptăm să o strângem în brațe! Mult a fost, puțin a rămas!”, a scris Elly pe pagina sa personală de Facebook.

Elly şi Christian Şonea s-au căsătorit în 2017

Elly și Cristian Şonea au câştigat sezonul 4 al “Mireasă pentru fiul meu”. Ei s-au îndrăgostit în cadrul show-ului, mai timid la început, dar lucrurile au evoluat rapid. Cum au ieşit din casă, în 2017, Elly şi Christian s-au căsătorit religios şi au dat o petrecere cu fast. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net