Liviu, violent cu Maria de la „Mireasa 3”? Dezvăluiri, în prag de divorț!

25 ianuarie 2022

Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii sezonului 3 de la „Mireasa”, au anunțat divorțul și nu mai e cale de împăcare. Cei doi își aruncă în direct, la tv, acuzații dure de o parte și de alta. Maria a mers mai departe și l-a acuzat pe Liviu de violență domestică.

liviu maria mireasa jpg
Maria și Liviu Olteanu au câștigat sezonul 3 de la "Mireasa" Sursa: Instagram

Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii sezonului 3 de la „Mireasa”, au ajuns la capăt de drum, la doar cinci luni după ce s-au căăstorit în direct în emisiunea care leagă destine, de la Antena Stars.

Acum din dragostea lor nu au mai rămas decât acuzații dure. Deși au fost împreună de mână la divorț și mai au 30 de zile la dipoziție să se răzgândească, cale de împăcare nu mai e. Maria a ieșit public la tv și l-a acuzt pe Liviu de violență domestică.

"De ce nu s-a dus la Poliție să facă plângere?”

Liviu Olteanu a venit în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, și a dezmințit acuzațiile Mariei, dar a spus că nu o mai vrea înapoi și că divorțul este iminent.

„Cu doua zile înainte ca Maria să apară la tv și să mă acuze de toate cele, noi doi am fost la divorț împreună și am discutat. Ea mă acuză pe mine că trăiesc în trecut! Dacă era ceva adevărat din ce spune ea că am bătut-o de ce nu s-a dus la Poliție să facă plângere?

Toți oamenii care mă cunosc, știu că sunt un om liniștit! Eu am făcut Seminarul Teologic, sunt absolvent de Teologie, toată lumea nu crede astea! Atâtea acuzații pe care le face Maria fără nimic real! Nu am bătut pe nimeni niciodată! Maria, nu e frumos ce faci acum! S-a terminat! Mai avem 30 de zile timp de gândire! Și cei de la sezonul 2 Mireasa s-au certat, dar nu au ieșit sa facă circ la tv!”, s-a apărat Liviu, la Acces Direct.

stanga
dreapta
mireasa 4 jpg
liviu maria mireasa 3 jpg
castigatori mireasa 3 jpg
maria mireasa 3 jpg
mireasa 2 jpg
liviu mireasa jpg

Liviu Olteanu are 34 de ani și a mai trecut printr-o căsnicie.

E adevărat că am spus că vreau copil și familie, dar când ai cu cine! Între noi fost mai multă neînțelegere, decât iubire. Așa va rămâne! Ne despărțim!”, a adăugat Liviu.

Maria, la rândul ei, și-a menținut acuzațiile la adresa fostului soț.

Liviu crede că e perfect, adică lumea îl acuză și el nu a făcut nimic?! Nu iese fum fără foc! În on-line mă face în toate felurile, mă acuză de multe lucruri, iar la tv vine și pozează impecabil”, a declarat Maria, la Antena 1.

Maria și Liviu Olteanu au fost desemnați, în august 2021, câștigătorii sezonului 3 al show-ului „Mireasa”. Deși pe parcursul competiției difuzată la Antena 1, cuplul s-a certat în repetate rânduri, în cele din urmă cei doi s-au căsătorit, în direct, în finala show-ului. După ce însă le-a intrat în conturi suma de 20 000 de euro de fiecare, lucrurile au început să scârțâie serios între ei.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg