Divorț cu înjurături la „Mireasa”! S-a ales praful de însurățeii sezonului 3!

20 ianuarie 2022

„Mireasă” cu scandal! Câștigătorii sezonului 3 de la show-ul „Mireasa”, Maria și Liviu Olteanu, s-au despărțit cu scandal și înjurături, la doar cinci luni de la căsătorie. „A făcut-o doar pentru bani!”, acuză Maria, care a povestit cu lux de amănunte cum s-a dus căsnicia lor pe Apa Sâmbetei.

image
Maria și Liviu au fost câștigătorii sezonului 3 la "Mireasa" Sursa: Instagram

Maria și Liviu Olteanu au fost desemnați în august 2021 câștigătorii celui de-al treilea sezon al reality-show-ului „Mireasa”. Cei doi s-au ales cu premiul de 40 000 de euro, bani pe care i-au împărțit frățește, însă căsnicia lor s-a terminat mai devreme decât toată lumea se aștepta.

”Ne înjuram între noi”

Cinci luni a ținut fericrea, care s-a transformat repede într-un coșmar. Maria a venit în studioul „Xtra Night Show” și a declarat că este din nou singură. Mireasa sezonului 3 l-a acuzat pe fostul soț, Liviu, că ar fi distrus mariajul și că ar fi participat la show pentru bain.

Am fost în vacanță în august și a început să scârțâie, noi ne certeam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui. Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok.

Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea”, a declarat Maria, la „Xtra Night Show”.

stanga
dreapta
liviu maria mireasa 3 jpg
mireasa 4 jpg
mireasa 2 jpg
castigatori mireasa 3 jpg
maria mireasa 3 jpg
liviu mireasa jpg

„Nu mi-a dat cheia de la casă, stăteam pe la ușă! ”

Certurile între cei doi însurăței erau aprige și se lăsau cu vorbe de ocară. Liviu își uita de cele mai multe ori mireasa pe la...ușă.

Ne certam des, am început să ne jignim reciproc, ne înjuram între noi, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu eram bine, dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc!

Ma simțeam în plus, nu aveam nichi cheie de la casă. Stăteam pe afară să-l aștept, pe la ușă, până venea de unde era plecat. Prima lună pâna ne-am întors de la Maramureș a fost mai ok. A plecat apoi în Spania, a venit înapoi, iar a plecat. Am încercat să repar, dar degeaba. A fost mai rău. Am început să sufăr foarte mult”, a declarat Maria.

Show-ul „Mireasa” i-a lăsat un gust amar Mariei, dar i-a lăsat și 20 000 de euro în cont.

A fost o poveste tumultoasă. La orice zicea: vedem! Le întorcea mereu frumos! Era o chestie destul de gravă de manipulare. Toată lumea a zis că Liviu a făcut-o pentru bani. Banii ne-au intrat juma-juma! 20 000 de euro de fiecare. Nu m-aș mai duce la așa show, nici nu am știut unde mă duc”, a mai spus fosta mireasă, recent divorțată.

Maria și Liviu Olteanu au fost desemnați, în august 2021, câștigătorii sezonului 3 al show-ului „Mireasa”. Deși pe parcursul competiției difuzată la Antena 1, cuplul s-a certat în repetate rânduri, în cele din urmă cei doi s-au căsătorit, în direct, în finala show-ului.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg