Cosmin Mihăiță, pe patul de spital. Ce a pățit logodnicul Ramonei Păun

30 decembrie 2021 0:46   Vedete românești

Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță, a publicat recent pe rețelele de socializare o imagine în care apare pe patul de spital. În dreptul fotografiei, Mihăiță a explicat și motivul pentru care a ajuns pe masa de operație.

Cosmin Mihaiță e nepotul cunoscutului actor George Mihăiță, dar și logodnicul știristei de la Pro TV Ramona Păun, acolo unde aceasta prezintă știrile sportive.

Cosmin a publicat recent pe Instagram o imagine în care apare pe patul de spital, în urma unei operații, explicând, pe un ton glumeț, care a fost procedura prin care a fost nevoit să treacă. Se pare că acesta s-a operat din cauza unei hernii de disc, după ce s-a accidentat la fotbal.

Motivul pentru care Cosmin Mihăiță a ajuns la operație

Dacă auziți la aeroport o alarmă la controlul de securitate, să știți că e de la șuruburile mele. Swipe pentru gâtul meu de Robocop. Mielopatie cervicală și hernie de disc, după o accidentare la fotbal care m-a lăsat cu măduva sugrumată și mâinile amorțite, dar acum totul e ok.

M-am operat ieri, azi mă-ntorc acasă, iar pe teren revin în iulie, deci la fix ca să am o lună de cantonament. Nu, mamă, nu mă las de fotbal, nu insista.

Îi mulțumesc îngerului meu păzitor de la recuperare medicală, care m-a salvat și de data asta. Dacă până acum mă ajuta cu proceduri pentru gleznuțele mele cristaline, de data asta m-a ajutat cu cele mai bune sfaturi și m-a trimis de urgență la RMN după ce a auzit simptomele la telefon”, a început să povestească acesta.

Se pare că Mihaiță se simte bine după operație, aceasta fiind un succes, fiind pus pe glume imediat ce s-a terminat procedura. Cosmin a mai explicat în mesaj că abia așteaptă să mănânce cozonaci și sarmale, toate făcute de Ramona Păun, căreia i-a lăudat talentul culinar. 

Pentru că n-am mai avut voie să mănânc din a doua zi de Crăciun, mă duc acum să devorez super-cozonacul și cele mai bune sarmale făcute de Ramona Păun. Nu mai am restricții, șuruburile chiar o să mă ajute să mestec mai ușor.  Iar noua coloană o să ma ajute și la plimbările cu câinele.

Nu, Ramona, nu m-am accidentat întorcând gătul după cineva, chiar la fotbal s-a întâmplat. Sărbători fericite tuturor!”, a mai scris Cosmin Mihăiță în mediul online.

Știrista Pro TV Ramona Păun trăiește o frumoasă poveste de dragoste de zeci ani de zile alături de Cosmin Mihăiță. Cei doi s-au cunoscut prin pasiunea pe care o au în comun, sportul, pe vremea când au fost colegi la Sport.ro, unde la aceea vreme, Cosmin era producător. Ramona a declarat că au existat câteva piedici în ultima perioadă care i-au forțat să amâne nunta pe care și-o doresc de atâta vreme.

Mai multe