Cristina Dochianu, mamă pentru a patra oară! Ce familie frumoasă are fosta prezentatoare

21 iunie 2022 19:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia fostei prezentatoare TV Cristina Dochianu, după ce aceasta a dus pe lume cel de-al patrulea copil! Vedeta a publicat mai multe imagini cu bebelușul, dezvăluind și ce nume a a ales pentru cel mai nou membru al familiei.

Cristina Dochianu a devenit mămică pentru a patra oară „în secret”, anunțând de curând marea veste și pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat mândră primele imagini cu bebelușul. Fosta prezentatoare a adus pe lume o fetiță, care a primit deja și un nume special, Maria-Evelin Cristina.

Vezi și: Cristina Fogarassy, viață de regină alături de soț, două prințese și un mic prinț

Cristina Dochianu, mămică pentru a patra oară!

Vedeta TV a decis în 2016 să se dedice complet familiei sale, renunțând la cariera din televiziune. De atunci, Cristina a devenit extrem de discretă cu viața personală, iar în presă nu a ajuns nici măcar informația că a fost însărcinată.

Iată însă că aceasta a luat prin surprindere, afișându-se direct cu mezina familiei pe una dintre rețelele de socializare! Cristina nu a anunțat când exact a venit pe lume micuța.

Citește și: Cum arată viaţa fostei prezentatoare Cristinei Dochianu după ce a devenit de două ori mămică

În plan personal, Cristina este căsătorită cu Cristian Fogarassy, preluând numele de familie al soțului, iar cei doi parteneri au împreună 4 micuți. Cu toate acestea, familia lor este mult mai mare, iar vedeta are în grijă 5 copii, unul dintre aceștia fiind rezultat dintr-un fost mariaj al soțului ei. 

Fosta prezentatoare TV a adus pe lume primul copil al cuplului în 2015, o fetiță pe nume Yvonne, în vârstă 7 ani, iar la un distanță a decis să se retragă din televiziune. În 2017, vedeta năștea pentru a două oară, tot o fetiță, pe nume Anais, în vârstă de 5 ani.

Ulterior, în familia celor doi soți a apărut și un băiețel, Nicholas, în vârstă de 3 ani și jumătate, iar de curând cei mici au mai primit un „partener de joacă”, mezina familiei, care a venit pe lume de curând și a avut parte de prezentarea pe Instagram.

Cristina Dochianu și Cristian Fogarassy s-au căsătorit după doar 6 luni de relație 

Cristina Dochianu și Cristian Fogarassy s-au cunoscut în vara anului 2013, iar după doar 6 luni de relație, au decis să facă și pasul cel mare. Cei doi s-au căsătorit civil în 2013 și religios un an mai târziu, în august 2014, în cadrul unei ceremonii discrete. Așa cum am menționat anterior, Cristian Fogarassy a mai fost căsătorit în trecut, acesta divorțând în 2012, cu un an înainte de a o cunoaște pe Cristina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe