#Exclusiv Click!

Cristina Spătar a întors toate privirile la botezul nepoțelei Maestrului Nicolae Botgros de la Chișinău: „Îi urez să își moștenească tatăl și bunicul și să devină o mare artistă "

11 octombrie 2024 12:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare petrecere mare a avut loc ieri, la Chișinău, acolo unde într-o sală fastuoasă și cu invitați de seamă s-a desfășurat botezul nepoțelei de 3 luni, Camelia, a celebrului Maestru al Lăutarilor de la Chișinău, Nicolae Botgros.

Așa cum ne-a mărturisit zilele trecute, binecunoscutul dirijor de la Chișinău este mai mult decât încântat de faptul că are acum în familia lui o nepoțică pe care o numește bijuteria sa, o fetiță care îi încântă sufletul. Micuța este fiica băiatului Maestrului Nicolae Botgros, Corneliu Botgros, și a fost ieri toată ziua în centrul atenției.

Tatăl și bunicul său i-au pregătit cea mai frumoasă petrecere tradițională de botez. Printre oaspeți s-au aflat artiștii Ion Paladi, interpretul de muzică populară Ionuț Fulea, care a fost și unul dintre nașii micuței, Nicușor Iordan, Ion Suruceanu și Cristi Nucă, cu toții distrând invitații și cântându-le din inimă tuturor.

 Cristina Spătar, Regina R&B-ului, este și ea parte din familia Botgros. Maestrul Nicolae Botgros i-a botezat fetița, pe Aida, care are acum 12 ani, iar fiul său, Corneliu Botgros, este unul dintre nașii de nuntă ai vedetei, alături de Ion Paladi. Elegantă și cu clasă în alegerea vestimentație, așa cum ne-a obișnuit până acum, Cristina Spătar a fost o adevărată apariție la botezul nepoatei celebrului dirijor din Chișinău.

„E o armonie frumoasă în familia Botgros"

Artista a fost în centrul atenției pentru că a purtat o rochie lungă, neagră, mulată, extrem de decoltată pe un picior, și și-a pus astfel silueta în evidență, fiind admirată îndelung. Ea i-a transmis un mesaj de suflet fetiței nașului său, Corneliu Botgros.

„A fost botezul fetiței lui Corneliu Botgros, Camelia, nepoțica Maestrului Botgros. Cornel și soția lui sunt nașii noștri de la nuntă. Ne-am distrat frumos. A fost o petrecere superbă, cu oameni de calitate.

A fost foarte frumos, cu tradiții specifice, cu mulți dansatori de folclor, cu colace, mi-a plăcut foarte mult, ne-am simțit bine. E o armonie frumoasă în familia Botgros și mă bucur că fac parte din această familie. Îi doresc micuței Camelia să fie sănătoasă și norocoasă și să își moștenească tatăl și bunicul, să devină o mare artistă!", ne-a mărturisit pentru Click! Cristina Spătar care pregătește și ea noi proiecte muzicale alături de Maestrul Nicolae Botgros și orchestra Lăutarii din Chișinău.

Astfel, vedeta a mers acum la Chișinău și în scop profesional. 

„Am înregistrat și piese noi, am îmbinat această vizită, cu ocazia botezului celei mici,  care a fost un prilej de bucurie, și  totodată am intrat și în studioul orchestrei Lăutarii, am înregistrat câteva piese noi pe care abia aștept să vi le prezint și pregătesc noi surprize muzicale.

Urmează să filmez un videoclip la o piesă pe care am făcut-o cu Georgiana Lobonț. Acum, la Chișinău, am înregistrat și o piesă cu Ion Paladi și ne pregătim să facem un videoclip frumos, pentru fanii muzicii de folclor", ne-a mai spus Cristina Spătar, care îmbină la perfecție muzica cu afacerile pe care le-a demarat în ultima perioadă, cele din domeniul imobilia,r cât și linia de vinuri care îi poartă numele și care va ajunge în curând în România.

Mai multe