Cu ce se ocupă și câți bani câștigă Valeriu Gheorghiță. Suma fabuloasă care îi intră lunar în conturi

7 octombrie 2024 11:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe ea o cunoaște o țară întreagă, însă, nu mulți sunt cei care știu detalii despre partenerul ei de viață. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță sunt împreună de mai bine de un an de zile, iar sâmbătă, pe data de 5 octombrie, cei doi și-au unit destinele. Iată cu ce se ocupă bărbatul care i-a furat inima actriței, dar și câți bani câștigă acesta.

În timpul pandemiei de Covid-19, Valeriu Gheorghiță a fost în lumina reflectoarelor, fiind vocea autorităților și cel care oferea cele mai noi vești despre stadiul programului de imunizare. Îmbrăcat în uniformă militară sau în halat de spital, medicul a fost numit coordonator al campaniei naționale de vaccinare anti-Covid la acea vreme, furnizând informații vitale.

Cu ce se ocupă și câți bani câștigă Valeriu Gheorghiță

După încheierea pandemiei, medicul a început un nou capitol în viața sa profesională. Acum deține prestigioasa funcție de manager al Spitalului de Urgență prof. Dr. Agrippa Ionescu din cadrul SRI. De asemenea, este profesor la Facultatea de Medicină și Farmacie din București.

Prin urmare, la sfârșitul lunii, în contul specialistului intră o sumă considerabilă de bani: ca manager al spitalului SRI, salariul lui Valeriu Gheorghiță ar fi de 17.000 de lei pe lună, la care se adaugă alți 4.500 de lei pe lună din orele de curs pe care le ține la UMF Carol Davila. Acesta oferă și consultanță medicală și câștigă încă 1.000 de lei din această activitate, conform declarației sale de avere.

Așadar, venitul lunar al lui Valeriu Gheorghiță este de aproximativ 22.500 de lei. Probabil că el trebuie să plătească o sumă consistentă drept pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi are cu fosta soție.

De asemenea, când criza medicală s-a încheiat, a intrat din nou în atenția românilor, dar nu pentru reușitele sale în calitate de medic, ci ca iubit al uneia dintre cele mai frumoase și celebre femei din showbiz-ul românesc: Monică Bîrlădeanu. Cei doi au spus marele „Da”, sâmbătă, 5 octombrie. Deși mirii au păstrat discreție totală în ce privește nunta lor desfășurată într-un cadru select la Palatul Snagov, primele poze de la fericitul eveniment au apărut pe rețelele de socializare.

Mai multe