#Exclusiv Click!

Cum a sărbătorit Roxana Ciuhulescu șase ani de căsnicie cu Silviu Bulugioiu? „Ne-am făcut de cap ca-n tinerețe”

8 octombrie 2024 12:42   Vedete românești

Clipe de fericire maximă pentru Roxana Ciuhulescu și soțul ei, omul de afaceri Silviu Bulugioiu. Cei doi au împlinit, recent, șase de căsnicie și au fugit într-o vacanță romantică, în doi, în Delta Dunării. Vedeta a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa, în exclusivitate pentru Click!

Roxana Ciuhulescu (45 de ani) trăiește cele mai frumoase și mai pasionale momente ale vieții sale, în cea de-a doua căsnicie cu omul de afaceri Silviu Bulugioiu. 

Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi, drept urmare zilele trecute, când au împlinit șase ani de mariaj, au fugit doar ei doi, fără copii, într-o vacanță romantică. 

Cei doi porumbei au ales Delta Dunării, unde au dat de o vreme perfectă și un peisaj de vis.

Roxana Ciuhulescu: „Am sărbătorit 6 ani frumoși alături de cel mai minunat om de pe Pământ”

„Am sărbătorit 6 ani frumoși alături de cel mai minunat om de pe Pământ. Am fost fără copii și ne-am făcut de cap ca-n tinerețe. Copiii au rămas acasă cu bunica.

Ne-am mai dori un copil, dar a cam trecut timpul. Cezar cere un frățior. De unde să-i mai dea mama? Dar poate adoptam unul, cine știe?!”, a declarat Roxana, în exclusivitate pentru Click!

„Mergeți să vizitați și Muzeul Ivan Patzaichin de la Mila 23”

Îndrăgostiții s-au plimbat cu barca, s-au bucurat de peisajul natural al Deltei și de fauna diversă și au vizitat și Muzeul lui Ivan Pațachin de la Mila 23. 

„Am fost în multe destinații de vacanță din lume, însă Deltă Dunării rămâne unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ. 

Weekendul acesta, am evadat într-un loc superb situat în mijlocul naturii, izolat, dar totodată accesibil, un loc în care te poți bucura de liniștea Deltei, de biodiversitatea bogată, dar și de peisajul ce-ți taie respirația. 

Am făcut plimbări cu barca pe canalele Dunării, am admirat vegetația și numeroase păsări rare și am făcut sute de fotografii. Am avut norocul și de o vreme superbă, 25 de grade cu soare ce ne-a zâmbit cu toată gura.

Dacă vă hotărâți să petreceți vacanța sau doar câteva zile aici, vă sfătuiesc să mergeți să vizitați și Muzeul Ivan Patzaichin de la Mila 23 unde marele nostru campion și-a petrecut o parte din copilărie și a lăsat o mare moștenire: performanțele lui ce au scris istorie. 

Chiar dacă locul este izolat, accesul este relativ facil, cu șalupele care vă iau și vă aduc înapoi de la Murighiol (transportul durează 40 min). 

A fost unul dintre cele mai frumoase weekenduri din viața noastră și am sărbătorit 6 ani de căsnicie într-un colț de Rai”, a mai povestit încântată de vacanța în doi Roxana Ciuhulescu. 

Roxana Ciuhulescu, la a doua căsătorie

Roxana Ciuhulescu se află, în prezent, la cea a doua căsătorie. Ea a mai fost măritată cu Mihai Ivănescu, cu care are o fiică, Ana Cleopatra. Ulterior, cei doi au divorțat, prezentatoarea de televiziune acuzându-și la acel moment soțul de infidelitate. 

Roxana este acum căsătorită cu omul de afaceri Silviu Bulugioiu. Cei doi s-au cununat religios pe 7 septembrie 2018, iar cununia civilă au făcut-o în același an, mai precis pe pe 17 martie 2018. În iulie 2018, chiar de ziua de naștere a tatălui său, a venit pe lume fiul lor, Ioan Cezar.

Mai multe