Roxana Ciuhulescu, urmărită toată copilăria de înălțimea ei. Ce jigniri a fost nevoită să îndure

Roxana Ciuhulescu este considerată, de departe, una dintre cele mai înalte vedete feminine din showbiz-ul românesc. Înălțimea sa de 1,92 m a venit la pachet atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje, despre care aceasta a vorbit recent. Aceasta a mărturisit și faptul că în prezent colaborează cu Cătălin Botezatu pe plan profesional.

image

Fosta vedetă PRO TV a mărturisit că măsoară 1,92 m, lungimea picioarelor sale fiind de 1.22m. Roxana Ciuhulescu provine dintr-o familie de sportivi, de aici și constituția sa. A iubit sportul și l-a practicat încă din copilărie, ajutând-o să scape de toate complexele sale. 

Roxana Ciuhulescu: „Eram foarte complexată” 

Prin intermediul unei postări pe Instagram, fosta prezentatoare „ProMotor”, de la PRO TV, a mărturisit că înălțimea sa a fost motivul pentru care se simțea complexată în copilărie. Crescând și devenind o femeie în toată firea, Roxana Ciuhulescu a învățat să se accepte și să se simtă bine în pielea ei. 

„Foarte multă lume știe că sunt o femeie foarte înaltă. Măsor 1,92 m, iar picioarele mele 1.22 m, provin dintr-o familie de sportivi, părinții mei au jucat baschet. Când am fost copil eram foarte complexată, însă sportul de performanță m-a ajutat să rup toate barierele mentale. Chiar dacă sunt atât de înaltă, port și tocuri și mă simt extraordinar în pielea mea. Cea mai mare problemă a mea sunt hainele, cu greu găsesc ceva care să mi se potrivească.”, a fost dezvăluirea făcută de Roxana Ciuhulescu.

„Sunt un model indirect pentru colecțiile lui de rochii glamour”

Singura persoană care o poate îmbrăca pe vedetă este celebrul designer Cătălin Botezatu, care creează rochiile potrivite pentru ea. Roxana Ciuhulescu a făcut și o mărturisire de zile mari: a fost model în cadrul unui show al lui Cătălin Botezatu.

„Cătălin Botezatu este designerul la care întotdeauna mi-am găsit rochii pe măsură, este probabil singurul designer care produce rochii atât de lungi și le ador 🥰. Și ca un secret, am fost cândva și model, am prezentat moda într-unele dintre cele mai importante fashion show-uri by Cătălin Botezatu, încă de la 16 ani. De atunci, povestea noastră a mers mai departe și iată, ca și astăzi, sunt un model indirect pentru colecțiile lui de rochii glamour. Mulțumesc, Cătălin! Prietenia noastră valorează mai mult decât o mie de cuvinte.” - a mai scris aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mircea Rusu
image png
banner Adrian Nartea
inna colaj instagram jpg
image png
banner Irinel Columbeanu
image png
banner dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net