Roxana Ciuhulescu are o legătură paranormală cu tatăl ei, care a murit la 37 de ani: „I-am simțit prezența!”. Vedeta tv a moștenit înălțimea de la părinți, foști baschetbaliști

#Exclusiv Click!

Roxana Ciuhulescu și-a pierdut tatăl, în urmă cu 35 de ani, dar, în momentele grele, îi simte prezența: „Cred și în reîncarnare!”. Vedeta tv ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre legătura paranormală, de dincolo de lumi, cu părintele ei, care s-a stins din viață la numai 37 de ani. Am aflat și de la cine a moștenit înălțimea care i-a adus celebritatea. 

„Tatăl meu a murit, de ciroză, la 37 de ani!”

Roxana Ciuhulescu, fostă concurentă ”Survivor” (PRO TV), ne-a vorbit cu nostalgie despre tatăl ei, Eugen, fost baschetbalist la Galați, și care s-a stins din viață la doar 37 de ani:

„Tata a fost un bărbat tare frumos, înalt, 2,02 m, fost baschetbalist. Moțu mă alinta. A jucat la Galați, acolo s-a cunoscut cu mama. Amândoi au făcut baschet, dar ei nu erau din Galați. S-au îndrăgostit prin sport. Și s-au luat.

Frate-miu a fost primul. Tatăl meu a plecat în 1989, avea 37 de ani, a murit de ciroză. Eram un copil, aveam 10 ani, a fost tare dureros. Nici nu știu dacă semăn cu el. Mama zice ca semăn cu bunica ei poloneză”, povestește Roxana, în exclusivitate pentru Click!”.

„Cred în reîncarnare, nimic nu e întâmplător!”

Fosta prezentatoare a emisiunii „ProMotor” (PRO TV) crede în legăturile paranormale cu cei plecați din această lume:

„Dacă există o lume de dincolo? Da, cred că există. Am avut anumite momente, când mi-a fost foarte greu, și aveam nevoie ca tatăl meu să fie lângă mine. Atât de tare m-am gândit la el că, la un moment dat, i-am simțit prezența, că este, undeva, lângă mine, că nu sunt singură.

Mai cred și în reîncarnare. Tata îmi lipsește și acum. Dar, când am momente de cădere, mi s-a întâmplat să îl simt, s-au întâmplat lucruri. În viață, nimic nu e întâmplător”, mai spune ea, exclusiv pentru Click!

Fratele Roxanei este mai înalt decât ea. Cât măsoară?

Roxana Ciuhulescu este cea mai înaltă vedetă din showbiz, având 1,92 m. Dar și membrii familiei ei privesc sau au privit lumea de sus:

„Sigur înălțimea am luat-o de la ambii părinți. Și eu și fratele meu. Tată meu, Eugen, măsura 2,02 m, Felix, fratele meu, are 2,01 m, iar Georgeta, mama mea, măsoară 1,80 m. Și bunicul meu, Dumitru, din partea tatălui, era înalt pentru vremurile acelea, a fost aviator”.

De unde își cumpără hainele și ce măsură are la pantofi?

Roxana, vedeta cu cele mai lungi picioare din România, de 1, 22 m, recunoaște că întâmpină dificultăți în procurarea hainelor:

„Alerg toată ziua, pe la designeri, foarte greu se întâmplă să îmi găsesc haine, dar și pantaloni, pe măsură, așa că îmi lucrez pe comandă. Iar la picior port doar mărimea 40, în această privință pot spune că sunt norocoasă”.

Celebra vedetă de televiziune își amintește amuzată și de faptul că, în hotelurile unde s-a cazat, ani la rând, cu greu încăpea în pat. A găsit, totuși, o soluție:

„La câte deplasări am avut și am stat în hoteluri, de cele mai multe ori îmi ieșeau picioarele din pat. Iarna, dormeam cu șosete groase, ca să nu-mi înghețe picioarele”, ni s-a mai confesat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
mircea bravo la mare jpg
Banner Daniela Gyorfi
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net