Roxana Ciuhulescu, în culmea fericirii: „Numai Dumnezeu știe!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Zi importantă pentru Roxana Ciuhulescu (44 de ani) și actualul său soț, Silviu Bulugioiu. Femeia cu cele mai lungi picoare din România a postat un mesaj, încă de la prima oră a dimineții, pe contul său de socializare, în care le spunea fanilor, că se împlinesc cinci ani de când ea și partenerul său de viață s-au căsătorit și au ales să meargă pe același drum.

Roxana Ciuhulescu trece printr-o perioadă extrem de frumoasă din viața sa! După ce a divorțat în 2017 de afaceristul Mihai Ivănescu și s-a căsătorit în toamna lui 2018 cu Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Clubului Off-Road Bucureşti CORB44, viața ei s-a schimbat radical. Motivul rupturii de primul soț cu care are și o fiica, pe Ana Cleopatra (15 ani) ar fi fost faptul că bărbatul ar fi înșelat-o chiar de ziua ei de naștere, în 2016, cu o domniță care s-ar fi mutat, după divorțul lor oficial, acasă la Ivănescu.

Timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai așezat în viața Roxanei pentru că acum este fericită, din nou, și asta datorită actualului său soț cu care are și un băiețel, pe micuțul Cezar Ioan, de patru anișori. Pentru că are o relație specială cu fanii ei, Roxana Ciuhulescu le-a spus tuturor cât de împlinită se simte alături de familia sa.

„Astăzi se împlinesc cinci ani de când amândoi am avut curajul să spunem „DA”, a doua oară. Iar povestea noastră plină de iubire continuă. Numai Dumnezeu știe ce vă fi mai departe, însă noi știm ce reprezentăm unul pentru celălalt: suflete pereche. Avem și trei copiii minunați lângă noi care ne împlinesc viețile, iar pentru toate astea, mulțumim Divinului! La mulți ani, iubirii noastre!”, a scris Roxana Ciuhulescu pe pagina sa de Facebook.

Roxana Ciuhulescu, o femeie norocoasă

Fosta prezentatoare TV de la emisiunea ProMotor, de la PRO-TV, declara în spațiul public, după ce a devenit pentru a doua oară mamă, că nu credea niciodată că există un bărbat atât de bun ca actualul său soț, Silviu Bulugioiu:

„Eu nu ştiam că există asemenea bărbaţi, să se trezească noaptea să-i dea de mâncare copilului. Este adorabil şi mă bucur că mi-am întâlnit sufletul pereche. Silviu, dimineaţa, face micul dejun, îmi aduce flori, este atent, mă întreabă dacă sunt ok.

Noaptea se trezeşte şi înveleşte cei doi copii. Eu nu eram obişnuită, doar eu făceam treaba asta. Are grijă de mine. Ştii cum este să stai să zaci într-o casă, să ai febră 40 grade şi să nu te bage nimeni în seampă şi să-ţi spună eventual că pleacă la tenis. Silviu nu se mişcă de lângă mine când sunt bolnavă”, a precizat Roxana, în cadrul emisiunii Acces Direct 

Click! spune

Roxana Ciuhulescu este femeia cu cele mai lungi picioare din România și a ajuns și în topul mondial al femeilor cu picioare lungi. Vedeta are o înălțime de 1,90 dintre care doar 1,20 măsoară picoarele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png