Vedetele au luat cu asalt Parisul! Ce au făcut Cătălin Botezatu, Daniel Buzdugan și Andreea Esca weekendul care a trecut în Orașul Îndrăgostiților!

Parisul este mereu un oraș unde îți poți pune ordine în gânduri și unde te poți încărca mereu de frumos.

Așa au făcut și multe dintre vedetele noastre în weekendul ce tocmai a trecut. Cătălin Botezatu a fost din nou prezent la Paris Fashion Week, alături de bună lui prietenă Clara Rotescu dar și de soprana Iana Novac, Andreea Esca a avut la Paris o aniversare în familie, iar Daniel Buzdugan și-a dus fiica cea mare pentru prima oară în capitala Franței.

Cătălin Botezatu, de 15 ani încoace la Paris Fashion Week

Cătălin Botezatu (57 de ani) și-a petrecut weekendul în capitala Franței. Celebrul designer a participat din nou la Paris Fashion Week, acolo unde merge în ultimii 15 ani, de mai bine de două ori pe an. Botezatu are prezentări la celebrul hotel Ritz Paris.

"Am prezentat în sala Vendome de la Ritz Paris, o sală foarte somptuoasă. Ca de fiecare dată am avut o colecție haute-couture, în negru și argintiu, cu coafuri făcute de Laurent Tourette, o colecție extrem de sofisticată și aplaudată de peste 400 de persoane în sala devenită neîncăpătoare", ne-a spus Bote care a avut două prezentări diferite de această dată la săptămâna modei de la Paris,  primind pentru a doua oară premiul pentru "Cel mai bun designer Fashion TV", în cadrul unui eveniment la care au participat numeroase personalități din toată lumea. 

Pentru Paris Fashion Week, Cătălin Botezatu a  îmbinat în prezentarea lui rochiile de seară la care a adăugat și câteva produse masculine realizate manual pentru bărbați și a adus special pentru asta un top model internațional foarte apreciat pe catwalk. Renumita soprană Iana Novac a fost și ea invitata lui Cătălin Botezatu pentru a susține un recital la hotelul Ritz din Paris.

Daniel Buzdugan, cu fiica la Paris

Daniel Buzdugan (50 de ani) s-a bucurat weekendul acesta de o escapadă tată-fiică la Paris. Și spune că tare bine a fost așa că îi îndeamnă pe toți tații de fete să facă la fel atunci când au ocazia și vor să petreacă timp de calitate împreună cu fiicele lor. Maria, fiica lui Buzdu, a fost pentru prima dată la Paris, iar celebrul ei tată a fost încântat să îi arate Parisul în toată splendoare lui.

"Recomand din toată inima ca tații de fete să treacă neapărat prin experiența aceasta minunată"

"Sub cerul Parisului (Sous le ciel de Paris).  Am plecat în weekendul ăsta doar eu cu Maria la Paris. Tata& fiica. Pentru Maria e prima oară când vede Orașul Iubirii și al Luminilor. Sper să nu uite că prima oară a fost aici cu tati. Ne-am distrat, ne-am plimbat, am vorbit, am băut cafea, am dansat, ne-am plimbat cu bicicletele, am mers la biserică la Sf. Liturghie, am făcut poze, ne-am simțit minunat… Recomand din toată inima ca tații de fete să treacă neapărat prin experiența aceasta minunată de a ieși doar ei cu fetițele lor oriunde, oricât, oricând. Chiar și o zi de sâmbătă de dimineață până seară, doar Tata și Fetița. Vă îmbrățișez franțuzește, de la Paris. Nu știu dacă există o îmbrățișare franțuzească, doar am inventat eu vorba asta acum pe loc. Au revoir! (n.r.: La revedere!)", a postat Buzdu pe rețele de socializare.

Andreea Esca a petrecut în familie la Paris, de ziua socrului

Cea mai cunoscută prezentatoare de știri de la noi, Andreea Esca (52 de ani) a fost și ea la Paris zilele trecute și în acest weekend, cu un scop precis. Familia soțului ei din Franța a fost în prim plan. Socrul său, tatăl soțului ei, Alexandre Eram, a împlinit o frumoasă vârstă, așa că Esca și-a luat familia din București și au plecat cu toții în Franța. "La mulți ani, Melkon Eram!", i-a transmis vedeta socrului său.

Andreea Esca se simte ca acasă la Paris. S-a distrat alături de cei doi copii ai săi, Alexia și Aris, dar și de soțul și rudele sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
amelia gray gettyimages jpg
CRISTEA jpg
Banner Alain Delon
Banner Andreea Popescu
cornelia dansatoarea gene jpg
Banner diandra de la insula iubirii
Banner Mihai Traistariu
Banner Alin Simoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net