Cum și-a câștigat Daniel Buzdugan primii săi bani: „Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani”

Daniel Buzdugan, una dintre cele mai cunoscute figuri masculine din țara noastră, reușeste să își surprindă publicul ori de câte ori are ocazia. Cunoscutul actor și om de televiziune a mărturisit într-un recent interviu cum a reușit să el să își procure primii bani și primul salariu, încă de la o vârstă fragedă. 

Daniel Buzdugan / foto: Social media
Daniel Buzdugan / foto: Social media

Colegul lui Mihai Morar și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a mărturisit că de pe vremea în care se afla în clasa a IX-a nu a mai cerut bani nimănui, reușind să-i procure pe ai săi. 

Daniel Buzdugan, despre primii bani câștigați din munca lui 

Omul de radio a mărturisit faptul că primii săi bani au fost câștigați pe vremea în care era doar un adolescent și făcea figurații la Opera din Teatrul Național din Iași. Ani mai târziu, Daniel Buzdugan avea primul job în contabilitate. 

„Primii bani i-am câștigat la Operă, la Teatrul Național din Iași, făceam figurație pe scenă, din clasa a IX-a. M-am bucurat tare mult că deja câștigam primii bani, deoarece în familia mea lucra doar tata și mama era casnică, pentru că eu m-am născut cu problemele pe care le-am discutat mai devreme și mama a trebuit să renunțe la serviciu ca să aibă grijă de mine. După naștere, primii ani au fost destul de dificili, fiindcă eram foarte sensibil, cu imunitatea mai scăzută, iar mama trebuia să stea mama cu mine și n-a mai lucrat.

Să lucrezi din clasa a IX-a, să câștigi bani din clasa a IX-a… Cu banii ăia mă îmbrăcam, cu banii ăia puteam să ies cu o fată în oraș, la o prăjitură, la un suc. Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani. După aia, am terminat Liceul Economic 1, FinanțeContabilitate, de la Iași, am dat la Filosofie și am picat primul sub linie. Mama mi-a zis: <Dacă vrei să te faci student, treaba ta, dar un an de zile nu stai acasă, te duci și muncești>.

M-am dus la bancă, abia se înființase atunci BCR-ul, și am fost primul angajat al BCR-ului de la Iași. Am lucrat un an de zile, nu mi-a plăcut, dar, în timpul ăsta, a trebuit să fac pregătire și pentru facultate. Am dat la Actorie și, un an de zile, am și muncit, am și învățat. Am făcut pregătirea pe banii mei.”, a mărturisit Daniel Buzdugan, într-un interviu viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net