Cine este tatăl lui Daniel Buzdugan. Bărbatul a fost milițian, iar fiul său a fost martorul unor scene cutremurătoare: „Niște dubioși se așezau în genunchi în fața lui și îi pupau mâinile...”

  Ajuns la vârsta de 49 de ani, Daniel Buzdugan are o poveste de viață extrem de interesantă. Toți cei de acasă îl cunosc drept om de radio, de televiziune, actor, prezentator, jurat în cadrul a diverse concursuri, însă puțini cunosc anumite detalii din copilăria acestuia. Ce destăinuiri a făcut ieșeanul despre regretatul său tată, aflați din rândurile de mai jos în care se regăsesc câteva dintre confesiunile sale sincere. 

Daniel Buzdugan / foto: social media
Daniel Buzdugan / foto: social media

Cu toate că are un succes răsunător, Daniel Buzdugan a avut o copilărie frumoasă, dar plină de peripeții. Părinții săi nu au fost printre cei mai înstăriți financiar, însă au știut să-i insufle principii și valori morale care să-l ajute să-și croiască un drum frumos și curat prin viață. 

„Era un om tare bun”

În trecut, în podcastul lui Damian Drăghici, omul de radio depăna amintiri din copilăria sa. A vorbit despre regretatul său tată, un om cu o inimă blândă, în ciuda faptului că a avut o meserie extrem de dură. Tatăl lui Daniel Buzdugan a lucrat în Miliție, și „își dădea sufletul” ajutând deținuții din spatele gratiilor, și nu numai. 

„Tata a lucrat în miliție. A ieșit la pensie înainte de 89. Nu avea nimic din meseria asta. Era un om tare bun, un om care își dădea sufletul pentru oameni. Ajuta pe toată lumea. După ce tata venea de la serviciu, mă lua pe mine și mă ducea pe toate coclaurile, prin toate pădurile din jurul Iașului. Mă întâlneam cu niște oameni dubioși.

Eram eu cu tata și niște dubioși, care se așezau în genunchi în fața lui tata și îi pupau mâinile. La un moment dat am aflat că ăia au fost pușcăriași. Tata a lucrat și la penitenciar câțiva ani. Au fost în pușcărie, oameni uitați de toată lumea și tata de multe ori se ducea la serviciu și le dădea câte un pachet de țigări, mâncare. Erau oameni abandonați.

Părinții mei sunt din județul Neamț. S-au mutat la Iași. Au stat buni prin niște clădiri insalubre, pe la subsoluri. Am primit un apartament cu 3 camere în Copou, cel mai frumos loc. Un coleg de-al lui, cu o situație mai altfel, l-a rugat pe tata să îl lase în față. Tata în bunătatea lui i-a zis că da, că o să mai primească el. Am primit după câteva luni un apartament la capătul lumii.”,a povestit Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan, anunțat în timpul ediției live că tatăl lui a murit 

În podcastul lui Radu Țibulcă, vedeta mărturisea că tragica veste a morții tatălui său i-a fost oferită în timpul emisiei live de la radio. În ciuda durerii, el a ales să termine programul și să meargă acasă, pentru a se pregăti de priveghi. 

„Eu am avut un moment în care eram în emisie, eram într-o dimineață de mai și a sunat telefonul: „Bună ziua, domnul Buzdugan! Sunt directorul spitalului Sfântul Sava din Iași. Vreau să vă anunț că acum câteva minute, tatăl dumneavoastră s-a stins din viață”. Nu știi cum să reacționezi! Eram la radio. Nu ai cum să reacționezi, adică nu știi, nu îți vine să... nu percepi, inima ta nu reușește să înțeleagă lucrul ăsta”.

Daniel Buzdugan a mai spus: „Eu am continuat emisiunea, eram cu Mădălina Ghenea și Mihai, iar ei m-au întrebat ce s-a întâmplat și le-am spus că a murit tata, dar am specificat că nu vreau să vorbesc despre lucrul ăsta. Am continuat emisiunea și momentul dureros prin care, din păcate, am trecut a fost acasă. Când am ajuns acasă, după emisiune, am vorbit cu mama, cu fratele, le-am zis că-mi iau bilet și merg la Iași. În momentul în care ajungi acasă și îți cauți hainele negre, te îmbraci și te pregătești... ăla e un moment foarte cutremurător”, a povestit prezentatorul în podacst-ul lui Radu Țibulcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net