Daniel Buzdugan, aniversare în Grecia. Nici bine nu s-a întors din vacanța de vară, că a și fugit iar, în Creta, pentru 3 zile

#Exclusiv Click!

Pe 23 septembrie, Daniel Buzdugan a împlinit 49  de ani și a sărbătorit cum se cuvine, în țara dragă sufletului său, în care își petrece mai toate verile de ceva timp încoace, Grecia.

A „fugit” din nou timp de 3 zile în Creta, cu toată familia, pentru că a prins liber de ziua lui și o cursă aeriană care s-a potrivit cu programul său și a fost tare fericit!

Am fost cu familia în Grecia, cu ai mei, ei au fost invitații speciali! 4 persoane cu mine. Am atâția prieteni în Creta, care mă invită la ei, văzând pozele, au aflat niște prieteni din altă zonă și m-au invitat la ei, că au pregătit berbecuțul, n-am putut, n-am reușit să ajung. Cred că o să procedez cum fac când ajung la Iași, să pun poze după.

Când ajung acolo, toți prietenii mă invită și nu pot merge la toți. O să pun poze după ce se termină vacanța, mi-e rușine să refuz prieteni pe care îi știu de-o viață, cum se spune. Unii au făcut Facultatea la Iași, prietenii cu soția, din colegi au devenit prieteni. Oriunde în lume e frumos, dar ei sunt speciali, și mai ales oamenii din Creta sunt cu totul și cu totul speciali. Citeam o știre că, Grecia, a făcut peste 20 de miliarde de euro din turism. Păi merită! Sunt oameni! Trebuie să fii om, să fii prietenos și după aia vin și banii. Am aflat că era o legătură foarte bună de vineri până duminică, am zburat o oră și 20 de minute până în Creta. E ca și cum m-aș fi dus la Timișoara sau Cluj!”, ne-a mărturisit Daniel Buzdugan.

Tot de la prezentatorul de la radio ZU am aflat că acesta a fost cel mai frumos cadou de ziua lui: escapada în Grecia, cu familia!

Faptul că am fost liber pe 23 septembrie a fost cel mai frumos cadou de ziua mea. De obicei, de 20 de ani de când sunt în meseria asta, mai ales în București, nu am avut liber niciodată. Întotdeauna eram la câte un eveniment, prezentând o nuntă, o petrecere, un teambuilding...”, mai spune Buzdu, a cărui zi de naștere a fost o adevărată binecuvântare în Creta.

Cum a slăbit vedeta?

Pentru că am observat cât de bine arată acum, având un tonus de invidiat, am fost curioși să aflăm și cu a reușit Daniel Buzdugan să slăbească. Omul de radio ne-a împărtășit secretul care este unul nu tocmai de invidiat.

Am slăbit cu un produs pe care îl recomand tuturor, e foarte scump, nu și-l permite oricine, se cheamă foamea. A face foamea înseamnă un lux, trebuie să ai o anumită stare de spirit ca să poți să nu mai mănânci”, ne-a mai mărturisit Daniel Buzdugan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net