Daniel Buzdugan nu este deloc fanul influencerilor în filmele românești! „La putere sunt persoanele publice fără studii”

Daniel Buzdugan nu este deloc un fan al prezenței tot mai comune a influencerilor, în filmele românești. Absolvent al Facultății de Actorie, vedeta de la Radio Zu a vorbit sincer despre acest subiect.

Daniel Buzdugan are 15 ani de experiență în radio
Daniel Buzdugan are 15 ani de experiență în radio

Poate că nu toți românii știu, dar Daniel Buzdugan (49 de ani) se numără printre numele sonore care vor apărea în filmul „21 de rubini”, în regia lui Ciprian Mega. Alături de vedeta de la Radio Zu se numără cele mai cunoscute nume din lumea filmului, cum ar fi Mickey Rourke și Anthony Delon.

Ei bine, absolvent al Facultății de Actorie, se pare că Daniel Buzdugan nu este deloc un fan al aparițiilor tot mai comune a influencerilor și a persoanelor publice în filmele românești, conform informațiilor celor de la viva.ro.

Daniel Buzdugan a mărturisit că, de ceva vreme, nu a mai fost solicitat pentru a apărea la emisiuni de televiziune. De asemenea, vedeta de la Radio Zu a criticat faptul că persoane fără studii de actorie devin din ce în ce mai populare în filmele românești, în detrimentul actorilor profesioniști.

„Ca să joci într-un film trebuie să nu mai ai studii de teatru-film, așa că eu cred că am greșit că am făcut facultatea de Actorie.

La putere sunt influencerițele, persoanele publice fără studii. Nici pe micul ecran, la posturile de televiziune, nu am mai fost solicitat, nu știu de ce, și asta de câțiva ani buni. Dar, asta nu depinde de mine”, a declarat Daniel Buzdugan, potrivit sursei citate.

„La putere sunt influencerițele”

Daniel Buzdugan este un nume pe care toți românii îl vor putea recunoaște ușor. Are 15 ani de experiență în radio, însă una dintre cele mai memorabile experiențe ale sale este faptul că a jucat în filmul „21 de rubini”, alături de actori precum Mickey Rourke și Anthony Delon. Iar pentru cei cărora al doilea nume sună cunoscut, da, Anthony este fiul legendarului actor francez Alain Delon.

„O întâlnire cu un om mare, actor cunoscut pe întreg mapamondul, cu un nume de legendă și care se comportă atât de normal, uman și simplu este o mare bucurie pentru suflet și o bună lecție de viață! Merci, Anthony Delon!”, a mai spus Daniel Buzdugan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net