Cum pot fi cumpărate biletele la EURO 2024. Cât te costă un loc la meciurile României

Grupele pentru Campionatul European 2024 s-au decis ieri, la Hamburg, iar România și-a aflat adversarii! FRF deja a anunțat fanii cum pot face rost de bilete pentru meciurile din vară!

Anunțul FRF despre bilete / foto: frf.ro
Anunțul FRF despre bilete / foto: frf.ro

România a aflat ce meciuri va avea de jucat la Campionatul European ce va începe vara viitoare, pe 14 iunie, în Germania. „Tricolorii” sunt în grupa E, alături de Belgia, Slovacia, cât și de echipa care va câștiga play-off-ul B, în care se înfruntă Israel, Ucraina, Bosnia și Herțegovina, cât și Islanda. Iar românii care doresc să meargă alături de națională în Germania au primit vești bune!

Pentru turneul din această vară deja au fost puse în vânzare de către UEFA nu mai puțin de 1.2 milioanede bilete, în perioada cuprinsă între 3  și 26 octombrie 2023. O nouă tranșă de un milion de bilete va fi disponibilă fanilor începând de luni, 4 decembrie. Iar potrivit celor de la digisport.ro, FRF deja a anunțat românii despre modul în care pot face rost de bilete.

Cum pot cumpăra românii bilete la EURO 2024

Prețurile pentru biletele EURO 2024 / foto: uefa.com
Prețurile pentru biletele EURO 2024 / foto: uefa.com

„Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie.

Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens”, au anunțat cei de la Federația Română de Fotbal, conform sursei citate.

Prețurile pentru meciurile din grupe variază între 30 și 200 de euro, în timp ce un bilet pentru marea finală ajunge și la 1.000 de euro!

Primul meci al României va avea loc pe 17 iunie, împotriva câștigătoarei play-off B, pe Allianz Arena (Munchen). Apoi, urmează Belgia – România, pe 22 iunie, pe stadionul Rhein Energie (Koln). Ultimul meci din grupe este pe 26 iunie, Slovacia – România, pe Waldstadion (Frankfurt).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net