Haaland, încă un record: ce a reușit legendarul jucător, de doar 23 de ani

Ultima actualizare:

Erling Haaland a reușit încă un record în cariera sa, după ce a devenit, marți, cel mai tânăr jucător din „sportul rege”, care reușește să înscrie 40 de goluri în Liga Campionilor, la 23 de ani și 131 de zile - Manchester City obținut un succes în fața celor de la RB Leipzig, scor 3-1, în grupele competiției intercluburi. 

Erling Haaland (dreapta) reușește record după record (FOTO: Getty Images)
Erling Haaland (dreapta) reușește record după record (FOTO: Getty Images)

Astfel, norvegianul a depășit performanța jucătorului lui Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, care în 2022, la 23 de ani și 317 zile, conducea acest top. Fotbalistul legitimat la Manchester City a avut nevoie de doar 35 de meciuri, în vreme ce olandezul Ruud van Nistelrooy a reuşit acest lucru în 45 de partide. Recent, în urmă cu doar câteva zile, Erling Haaland a devenit și jucătorul care a marcat cel mai repede 50 de goluri în Premier League.

Pep Guardiola, impresionat de „perla” echipei pe care o conduce

„Din nou? Mai e nevoie să o spun”, a glumit tehnicianul lui Manchester City, Pep Guardiola, care a adăugat: „De o miliarde de ori zic, sunt foarte impresionat! Băieții au câștigat. Un alt record. Felicitări! Este un jucător fantastic. Vă spun de multe ori, suntem foarte, foarte mulțumiți. Îl iubim, nu doar pentru golurile pe care le înscrie, ci pentru multe multe alte lucruri”. Manchester City conduce grupa sa, având un avans considerabil, de 15 puncte și fiind urmată de RB Leipzig (9p), Young Boys (4p) și Steaua Roșie Belgrad (1p). Până acum, se știu 10 echipe care merg mai departe, în optimile de finală din Liga Campionilor: Atlético Madrid, Borussia Dortmund, FC Barcelona și Lazio Roma merg mai departe, după victoriile de marți, în vreme ce, anterior, se știa despre Bayern München, Internazionale Milano, campioana en-titre Manchester City, RB Leipzig, Real Madrid și Real Sociedad.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net