Cătălin Botezatu, mesaj de susținere pentru Adrian Nartea, fostul lui manechin: „Te vreau învingător, la Asia Express!”. Punctele forte ale actorului din „Vlad”

#Exclusiv Click!

Adrian Nartea, concurent de temut, la reality-show-ul „Asia Express” 2024, este un actor talentat, dovadă stând și prestația sa din serialul ”Vlad” (PRO TV). Dar, mai întâi de toate, a fost manechin, detaliu mai puțin știu. Designerul Cătălin Botezatu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre personalitatea puternică a lui Adrian Nartea, dezvăluindu-ne și punctele lui forte, care îl pot ajuta să câștige trofeul, implicit și marele premiu de 30.000 de euro.

„Este un băiat cu care mă mândresc!”

Adrian Nartea (43 de ani), actorul care s-a bucurat de un uriaș succes cu serialul „Vlad” (PRO TV), și-a luat în serios și rolul de concurent la „Asia Express”, reality-show-ul difuzat de Antena 1.

Nu mulți știu însă că Adrian Nartea a fost, mai întâi de toate, manechin, colaborând, în urmă cu 20 de ani, și cu vestitul Cătălin Botezatu, în prezentările lui de modă.  Designerul ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre personalitatea puternică a lui Adrian Nartea:

„El este un exemplu în tot ceea ce face. Și-a început cariera și drumul ca model, mă face să mă simt mândru că băieți și fete cu care am colaborat au ajuns departe, actori sau oameni de afaceri. Adrian Nartea este un luptător, un om cu o moralitate extraordinară, un familist, care a urcat pas cu pas treptele sociale.

După ce a depășit faza de modelling, a ajuns să joace în filme, datorită talentului său. L-am urmărit și în serialul de la PRO TV, este un actor foarte bun, un băiat cu care mă mândresc și căruia îi doresc să ajungă și mai departe!”.

Cătălin Botezatu, mesaj de susținere pentru Adrian Nartea

Cătălin Botezatu  (57 de ani) are și un mesaj de susținere pentru Adrian Nartea, care-și încearcă norocul la „Asia Express”, ținta lui fiind, evident, trofeul, dar și marele premiu de 30.000 de euro:

„Mă uit la televizor și îi țin pumnii. El s-a detașat încă de la început de pluton, e ambițios, puternic, are șanse să fie numărul 1. Nartea, te vreau câștigător, sau măcar pe podium!

Îți doresc mult succes! „Asia Express” este un format pe care îl urmăresc cu sufletul la gură, e foarte bine structurat, conceput, de dirijorul principal, Mona Segall. De la an la an, câștigă tot mai mult public, deja e lider de audiență”.

Echipele participante, la ediția din 2024

Pe Drumul Zeilor, cu un traseu de 7.000 de kilometri, care traversează 3 țări, Thailanda, Malaezia și Indonezia, nouă echipe de vedete s-au înscris la start. Iată care sunt echipele rivale ale lui Adrian Nartea:
Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, soțul ei, comedianții Ioana State și Mane Voicu, creatorul de conținut și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Andrei Ursu și Vlad Condurache.

Adi Nartea, despre colegul Cosmin Vîjeu: „Putem fi o echipă șmecheră”

Înainte de a pleca la drum, Adi Nartea a vorbit despre participarea la concursul de supraviețuire, în care își testează limitele, dar și despre colegul lui de suferință, pe care îl are alături, în marea aventură:

„Participarea la „Asia Express” nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape opt luni. Ideea nu a fost a mea, a venit din partea unui prieten, dar s-a concretizat mult mai târziu, când, într-adevăr, eram pregătit să o fac.

Și când am fost pregătit să o fac, am avut nevoie de un partener. Întâmplarea a făcut că, în momentul în care mă gândeam cu cine aș putea face o echipă bună, a venit Cosmin la mine și, de nicăieri, pentru că el nu știa nimic, mi-a spus că i-ar plăcea să meargă la „Asia Express” cu mine, că am face o figură frumoasă.

Eu i-am zis: „Nu cred că îmi spui asta acum!”. El m-a întrebat: „De ce nu?”. Am știut atunci că putem fi o echipă șmecheră și i-am spus: „Trebuie să vorbim despre asta!”. A făcut ochii mari și am început să râdem și să plănuim să mergem. A fost cea mai simplă și din suflet alegere de ambele părți”, a povestit Adrian Nartea pentru Viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net