Vedeta PRO TV care s-a transferat la Antena 1. În ce super producție va putea fi urmărită: „Am acceptat imediat”

Ultima actualizare:

Adi Nartea este unul dintre protagoniștii celui mai nou serial produs de Ruxandra Ion. Actorul a părăsit PRO TV în detrimentul Antenei 1 iar producția în care a primit rolul principal urmează să fie difuzată în această toamnă. Alături de el va juca și cunoscuta actriță, Michaela Prosan.

Serialul care ca apărea în grila de toamnă la Antena 1

Serialul românesc are la bază o poveste de dragoste între doi oameni care fac parte din lumi complet diferite, care au șansa să își ia viața de la capăt, unul lângă celălalt. Vor reuși să își găsească fericirea și să treacă peste toate obstacolele. Protagoniștii sunt Michaela Prosan și Adi Nartea, care vor putea fi urmăriți în viitorul apropiat, la Antena 1.

Michaela Prosan a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Capitală și a jucat în mai multe producții românești, precum „Fructul oprit” sau „Sacrificiul”.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit şi pentru tot ce am învăţat în anii ăştia în care m-am retras ca să pot să-mi îmbrăţişez în tihnă noua identitate – cea de mamă. În martie am decis să-mi reiau activitatea artistică şi, la scurt timp, a apărut acest mare proiect în viaţa mea – Iubire cu parfum de lavandă.

M-a emoţionat teribil revederea de la casting cu doamna Ruxandra Ion şi cu echipa dumneai. Aproape 4 ani au stat între noi. În curând, Anda mea cea puternică o să ajungă la public şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil acest lucru şi care au avut încredere în mine. Despre personaj o să tot povestim… Este diferit faţă de ce am interpretat până acum. Am pus multă pasiune…iubire…şi lavandă!”, a mărturisit Michaela Prosan, potrivit Antena 1.

„Este un rol foarte interesant”

Pe de altă parte, alături de actriță, telespectatorii îl vor putea urmări și pe actorul Adi Nartea, care a părăsit PRO TV pentru Antena 1. Acesta este cunoscut datorită rolurilor din „La bloc”, „Vlad”, „Queen & Country” sau „Love Sorry”. Mai mult, în toamna acestui an, el va apărea în celebra emisiune „Asia Express”, alături de prietenul său, Cosmin Vîjeu.

„Propunerea a venit într-un mod atipic, prin echipa de producţie de la Asia Express, când eram în competiţie. Noi nu aveam telefon, dar cineva mi-a transmis că doamna Ruxandra Ion ar vrea să mă propună pentru un nou serial. Am acceptat imediat, iar când m-am întors în ţară ne-am întâlnit şi de atunci am intrat direct în citire scenariu, repetiţii şi filmări.

Este un rol foarte interesant, pentru care am studiat şi m-am pregătit şi mă pregătesc în continuare, pentru că în genul ăsta de producţie ritmul este foarte alert şi trebuie să fii efectiv brici în tot ceea ce priveşte pregătirea rolului, memorarea textului şi chiar şi o condiţie fizică bună, pentru a putea face faţă oboselii, cu toate uneltele necesare, adică odihnă şi disciplină!”, a declarat Adi Nartea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net