Adrian Nartea a dat banii de-o mașină pe un cățeluș! Cum arată cel mai nou membru al familiei

Actorul care i-a dat viață personajului „Vlad" are un nou membru în familie: un cățeluș.  Povestea acestuia este cu totul specială, căci Adrian Nartea (41 de ani) a cheltuit o adevărată avere să-l poată avea! 

cub adrian nartea animat gif

Adrian Nartea a spart pușculița și a călătorit peste o mie de kilometri pentru a le face fetelor sale pe plac. Le-a cumpărat un cățeluș de toată frumusețea pe care nu oricine și l-ar putea permite! 

Citește și: Adi Nartea a văzut moartea cu ochii și a fost operat de două ori în Franța 

„Până acum aveam trei fete în casă, acum am patru, că mi-am luat și cățea. Celălalt câine al nostru, Brioche, a murit anul trecut. Am avut un an de doliu, dar ne-am liniștit. 13 ani a stat cu noi. Noul cățel a costat foarte mult și, pe lângă faptul că el a costat foarte mult, au costat și biletele de avion dus-întors, pentru că sunt scumpe. Am fost până în Olanda după el, că nu există în România. Deci, să zic așa, un total, cu ce am cheltuit puteam să îmi cumpăr un VW Golf 6 (care se vinde pe Internet cu 5.000-6.000 de euro, n.r.). Dar, am făcut-o și pe asta, fetele și-au dorit, îți dai seama. Și eu mă bucur foarte mult. Este rasa Labradoodle, o combinație între Labrador și Poodle şi îl cheamă Millie”, a spus Adrian Nartea, în exclusivitate pentru Click! 

Patrupedul e rasa  Labradoodle şi se  numeşte Millie. FOTO: ARHIVA PERSONALĂ
Patrupedul e rasa Labradoodle şi se numeşte Millie. FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

În urmă cu cinci ani, Adi Nartea a crezut că va încheia socotelile cu viața, atunci când a descoperit că are o tumoare la cap.

Adrian Nartea a văzut moartea cu ochii 

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, actorul Adi Nartea, a vorbit în premieră despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat în urmă cu câțiva ani și despre care a refuzat să dea detalii până acum.

Vezi și: Cum arată adevărata viață a lui Adrian Nartea 

În urmă cu cinci ani, actorul a avut o problemă la urechea stângă. A consultat mai mulți medici, iar aceștia i-au spus că trebuie să se opereze de deviație de sept.

Simptomele au continuat, însă să apară după intervenție, așa că, la sfatul mamei sale, actorul a făcut un RMN. Atunci a aflat că are o tumoare la cap. A suferit două intervenții în Franța, iar din fericire, recuperarea lui Adrian Nartea a fost una completă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net