Adrian Nartea, în izolare după ce s-a infectat cu Omicron. Cum se simte actorul din ”Vlad”

În ultimii ani a fost pe val după ce i-a dat viață lui Vlad Pop din "Vlad" iar acum Adrian Nartea a fost forțat să ia o pauză. Actorul s-a infectat cu noua variantă de coronavirus și va fi nevoie să rămână izolat. Pentru că este însă vaccinat, Nartea va sta numai cinci zile în casă.

adrian nartea jpeg

Îndrăgitul actor și model Adrian Nartea (40 de ani) din serialul "Vlad" se află zilele acestea în izolare după ce a fost infectat cu Omicron.

Actorul s-a izolat într-o cameră din casă și de acolo este activ pe rețelele sociale și tot de acolo a dezăvăluit în exclusivitate pentru Click! cum se simte.

"Sunt în a treia a zi de izolare, sunt bine, am aflat că am Omicron, simptomele sunt ușoare, ca o răceală ușoară, Mi-a cam dat programul peste cap pentru că  în momentul ăsta eu înregistrez pentru un audiobook, trebuie să filmez un videoclip și am de organizat filmări pentru Cluj, unde am un proiect. Pe lîngă aceste proiecte, încerc să petrec timp de calitate și cu fetele mele, Mara, Petra și Alina. Acum, după ce s-au terminat filmările pentru «Vlad», pot să zic că am destul timp și sunt implicat foarte mult”, a dezvăluit Adrian Nartea pentru Click!

Actorul mai are de stat în carantină doar două zile, pentru că este vaccinat. ”Asta va funcționa ca un booster pentru mine, pentru că eu nu am apucat să-l fac. Lucrurile sunt bune din toate punctele de vedere, slavă Domnului", spune Adrian Nartea.

Adrian Nartea, necăjit de o problemă la ochi: ”Aveți grijă cu ce vă ștergeți”

Cât despre filmările de la Cluj, Adrian Nartea nu a putut să ofere mai multe detalii, până nu are acordul regizorului.

"Se tot pregătește de ceva vreme și e un proiect foarte mișto. E făcut de un prieten și nu pot să dau multe detalii. Pe tv deocamdată nu am nimic momentan. Aștept să fiu sunat, mai am două zile de carantină și o să ies blindat", spune Nartea.

Actorul mai are o problemă, sesizată și de fanii actorului, care au putut observa pe rețelele sociale că are ochiul stâng umflat. "Am prins o semiconjuctivită, m-am frecat tare la ochi și am o sensibilitate mărită la capilare. Atât. Am fost la oftalmolog și mi-a zis că din 100 de pacienți, 50 vin cu această conjunctivită, inclusiv copiii, deci aveți grijă cu ce va ștergeți la ochi", ne-a povestit îndrăgitul actor.    

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net