Ștefan Iancu, așa cum nu l-ați cunoscut în serialul "Vlad": tabieturi, planuri, amintiri

Ultima actualizare:

Serialul Vlad s-a încheiat însă actorii din rolurile principale au rămas în inima telespectatorilor. Click! vă spune ce mai face interpretul lui Răzvan Anuței (24 de ani), din serialul de la Pro TV, Ștefan Iancu, unul dintre vedetele îndrăgite ale producției. Click! a stat de vorbă cu el și iată ce am aflat.

Stefan Iancu a fost fratele protagonistului Vlad, în serialul cu același nume
Stefan Iancu a fost fratele protagonistului Vlad, în serialul cu același nume
  • Ai terminat un nou capitol din viața ta, “Vlad", un serial foarte îndrăgit de public. Ce urmează pentru tine?

Momentan lucrez la un spectacol la Teatrul Bulandra, care urmează să aibă premiera anul viitor, la începutul lui februarie, și voi termina un scurtmetraj la începutul anului viitor. Mai sunt niște discuții cu privire la încă un spectacol și posibil chiar și un lungmetraj, tot undeva în primele luni ale lui 2022, dar momentan cam atât pot să vă spun.

  • Care a fost cea mai grea scenă filmată din "Vlad", care ți-a dat bătăi de cap?

Că să pot să răspund la întrebarea asta mai întâi trebuie să ne punem de comun acord asupra definiției cuvântului “greu” în contextul de față. O scenă poate fi grea pentru că are foarte mult dialog, și atunci automat e mai greu de reținut, o scenă poate fi grea și dacă implică multe personaje care trebuie să se miște “la virgulă”, pentru a putea coregrafia toate momentele, sau o scenă poate fi grea pur și simplu pentru că presupune o încărcătură emoțională mai mare, fie că e vorba de un acces de furie sau o criză de plâns, ceva la extrem. Dacă ar fi să existe o secvență care bifează toate cele trei aspecte mai sus menționate, e una din sezonul 3, pe care am filmat-o alături de Adi Nartea. A fost probabil cea mai lungă secvență filmată fără a se da stop din tot serialul. Undeva la 14 minute, cu coregrafie de mișcare pentru a ajunge tot timpul unde trebuie, cu tone de dialog și ceva lacrimi și țipete. A ieșit foarte bine, sunt mândru de ea.

  • Cu cine ții legătura după ce s-au terminat filmările la serial? Îți va fi dor?

Îmi e dor de toată lumea. De la oamenii din echipa de filmare și până la actori. După ce petreci aproape 4 ani cu ei și sunt o constantă în viața ta, automat ceva se desprinde dintr-o “rutină”, dacă putem să îi zicem așa. Rutina aia de a merge la filmare. Încerc să țin legătura cu câți mai mulți oameni. Sper că o să am ocazia să mai lucrez împreună cu mulți dintre ei.

  • În serial ți-ai schimbat look-ul de câteva ori și ai avut de filmat și câteva scene la bustul gol. Cât timp petreci la sala de forță?

Cred că am avut toate frizurile pământului în ăștia 3 ani și jumătate. Dar sunt mulțumit de cum s-a “prezentat” Răzvan sezonul ăsta. Da, merg la sală când am timp. Anul trecut, când era pandemie și nu prea aveam nimic de lucru, mi-am propus să merg aproape în fiecare zi. Era tabietul meu. Acum fără să trec pe la sală măcar de două-trei ori pe săptămână nu pot. Îmi cere corpul. Sau orice altă formă de activitate fizică. Alerg, joc tenis, padel sau squash.

  • Ce altceva îți mai place să faci în timpul liber?

Îmi place să dorm dacă știu că am vreme. Simt că sunt cu vreo 3 ani în urmă. Dar dacă cumva sunt odihnit, cum am zis mai sus, mă duc să joc tenis sau merg la cinema, pe la teatru…Petrec timp cu oamenii dragi pe care și așa îi văd prea puțin și stau cu pisicile mele.

  • Vei avea un nou proiect împreună cu fratele tău?

Mi-aș dori să se gândească cineva la combinația asta. Noi singură dată când am jucat împreună a fost într-un spectacol-lectură. Dar atât. Mi-a venit mie o idee la un moment dat apropo de un scenariu pentru noi doi, dar la momentul actual a rămas la stadiul de idee. Poate o să revin la ea. (n.r. fratele său, Bogdan Iancu, este tot actor)

  • Ai primit un rol în serialul cu Sandra Oh! Ai mai primit oferte de afară?

Da, într-adevăr, am apărut în sezonul 3 din “Killing Eve”. A fost o experiență tare plăcută. Și tristă puțin. Mi-am dat seama ce mici suntem în comparație cu tot conglomeratul de proiecte de afară. Noi avem insulița noastră în care fiecare își ascute coatele să dea din ele ca să-și facă loc. Legat de proiectele internaționale, casting-uri sunt din ce în ce mai multe. E mai greu să poți să ai acces la ele. De partea asta se ocupă cineva pentru mine și îmi mai trimite din când în când câte ceva.

  • Ai participa la un reality-show dacă ai primi oferta?

La cum arată reality-show-urile de la noi din România, cel mai probabil nu. Sincer nu prea îmi doresc să stau pe lângă influenceri sau “invitați profesioniști”, care de fapt la bază nu se pricep la absolut nimic, dar pentru că le suflă anumite televiziuni în bucle ei se simt vedete. Și, din păcate, ei vând cel mai tare. Nu mă uit eu prea mult la televizor, dar când mă uit îmi vine să-l închid când văd cine e pe acolo.

  • Ce îți dorești pentru 2022?

Liniște. Și ocazia să lucrez cu oameni de la care am ce învăța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net