EXCLUSIV Adevărata viaţă a lui Adrian Nartea, actorul din „Vlad”. E milionar doar în serial

Ultima actualizare:
În serialul difuzat de PRO TV, alături de celelalte personaje
În serialul difuzat de PRO TV, alături de celelalte personaje

Cu fiecare episod difuzat la PRO TV, serialul “Vlad” şi actorii au din ce în ce mai mulţi fani. Click! a aflat de la Adrian Nartea, deţinătorul rolului principal, detalii de culise ale producţiei, dar şi ce avere are actorul în comparaţie cu personajul interpretat.

Adrian Nartea (37 de ani), interpretul lui “Vlad” din serialul cu acelaşi nume, s-a născut la Braşov, unde a debutat ca fotomodel. A apărut în nenumărate reclame, a colindat lumea ca model şi apoi a început actoria. În 2006 a debutat în serialul “Fastfood”, apoi a avut roluri secundare în serialele “Fetele marinarului” (Antena 1) şi “La Bloc” (PRO TV).

La filmări, conduce bolizi scumpi, dar în parcare îl aşteaptă maşina modestă
La filmări, conduce bolizi scumpi, dar în parcare îl aşteaptă maşina modestă

Prezintă evenimente, dar a fost şi gazda unor emisiuni tv, iar în 2017 a participat la reality-show-ul “Fort Boyard” (PRO TV), după care, în acelaşi an, a dat probe pentru serialul “Vlad”. “În februarie 2018 am dat din nou o probă, iar în aprilie, am trecut al treilea casting. În acea săptămână am dat o probă pentru un festival, apoi, joi, am dat probă pentru «Ninja Warrior» (PRO TV), şi vineri am dat iar pentru «Vlad». Am zis că la «Vlad» nici nu mă gândesc, că mi se pare mult prea mare.

Vrea să deschidă la Braşov un magazin de cosmetice

La «Ninja Warrior» mă gândeam că aş vrea, că e pe prezentare, pe sport, ce îmi place, iar dacă nu, măcar să prezint acel eveniment. Au trecut două săptămâni de linişte totală. Când am fost sunat de la Pro TV, eram cu fetele mele, Mara şi Alina (fiica şi soţia – n.r.), în Parcul IOR.

Actorul e căsătorit cu Alina şi au împreună o fetiţă de trei ani, Mara
Actorul e căsătorit cu Alina şi au împreună o fetiţă de trei ani, Mara

Şi mi s-a spus că au două veşti, una bună şi una proastă. Şi am zis să mi le zică pe amândouă. M-ar fi vrut prezentator la «Ninja Warrior», dar nu mă lasă pentru că voi fi «Vlad». Am stat 15 minute şi mă uitam la soţia mea şi ea se uita la mine”, ne-a spus Adi Nartea. L-am întrebat dacă se aştepta ca serialul să aibă un aşa impact şi ne-a spus că “la cât de mare a fost proiectul din start, miza că va fi o nebunie”.

Personajul lui face box, însă Adi e fan al rachetei de squash
Personajul lui face box, însă Adi e fan al rachetei de squash

“Dar niciodată nu eşti pregătit pentru ce urmează. Realitatea e de multe ori diferită şi e mult prea copleşitor. Mă bucur de zâmbete şi aprecieri, dar nimeni nu mă critică”, spune actorul. Cât despre ce va urma, ne-a spus că e pregătit de orice: “Nu se ştie încă, poate va urma sezonul 2 din «Vlad». Nu vreau să fac nimic altceva pe termen lung”. De când a început “Vlad”, actorul se dedică aproape în totalitate acestui proiect. “Am acumulat experienţă, însă niciodată nu e destulă. Cât timp faci ceva, fie că ai succes sau nu, e experienţă profesională şi sunt cărămizi aşezate. Dar mai am multe de învăţat. Simţeam că e un moment al meu. Eram într-o cumpănă şi dacă nu se întâmpla «Vlad», schimbam într-un fel macazul. Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm la Braşov, să începem o mică afacere, un fel de beauty concept store”, ne-a mai spus el. Însă cariera i-a rezervat un personaj cu o viaţă de lux. “Vlad” are un bolid Porsche Sport şi unul BMW, câte apartamente vrea şi iahtul de lux Riva. Apartamentul stil Loft filmat în serial, cu patru camere, duplex, cu etaj şi trei pereţi de sticlă, se află la Asmita Towers, în Delta Văcăreşti, iar exterioarele sunt de la Piaţa Presei Libere.


  Personajul lui face box, însă Adi e fan al rachetei de squash
Personajul lui face box, însă Adi e fan al rachetei de squash

“Vlad” vrea familie, a iubit-o pe Eliza şi acum e cu Roxana. Când vrea să se relaxeze, aleargă, boxează cu sacul, face abdomene şi flotări. “Vlad” are un frate, “Răzvan”. În schimb, Adi Nartea are un iaht de jucărie şi două maşini, un Audi şi un Volks-wagen. Părinţii lui stau într-o casă la Braşov, el locuieşte de 13 ani în Bucureşti, într-un apartament cu trei camere. “Sunt căsătorit cu modelul Alina Nartea Ferinceac (32 de ani) şi avem împreună o fetiţă de trei ani. Ne-am cunoscut la prezentările de modă, în august 2014 am făcut cununia religioasă la Braşov, după patru ani de relaţie. Fac squash (sport de rachetă foarte rapid – n.r.), snowbord şi am făcut volei. Am o soră mai mare cu un an şi jumătate, Cristina, şi o nepoată, Maria”, ne-a spus actorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net