Tragedia care i-a schimbat viața lui Adrian Nartea: „După acel prag, am renăscut”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adrian Nartea (41 de ani) a povestit pentru Click! despre tragedia care i-a schimbat viața. De atunci, actorul din serialul “Vlad”, de la ProTV, prețuiește timpul pe care îl petrece alături de cei dragi.

Adrian Nartea, despre tragedia care i-a schimbat viața

Celebrul Adrian Nartea, din serialul Vlad, de la Pro TV, privește încrezător spre viitor, chiar dacă a trăit tragedia vieții lui. Click! a stat de vorbă cu actorul, care a făcut mărturisiri emoționante.

Noi ne-am întâlnit cu Adrian Nartea la un eveniment monden, unde se afla în calitate de prezentator, așa că ne-a povestit cât de mult i s-a schimbat viața după acele două intervenții la cap după care mulți spuneau că o să fie pe desfigurat pe viață.

Reamintim că actorul a suferit două intervenții chirurgicală după ce i s-a descoperit o tumoră la cap, poziționată chiar în spatele ochiului drept.

„Am prețuit viața după acele probleme mult mai mult. Momente de genul acesta te ajută să îți dai seama care sunt lucrurile importante în viață. Înainte să mi se întâmple acele lucruri puneam mai mult accent pe ce cred alții, cum să fiu pentru alții, în loc să mă gândesc cum să fiu pentru mine. Sunt bine acum, nu am nicio stare rea. Fac controale de sănătate, periodic, în România, pe care le face oricine. Lucrurile sunt ok.”, a spus Adrian Nartea, pentru Click!.

În prezent, Adrian Nartea este recuperat, iar serviciile medicale franceze au fost de înaltă calitate, căci nu are semne fizice, neexistând cicatrici vizibile la nivelul feței. 

„După acel prag pot să spun că am renăscut și de asta zic tot timpul că lucrurile importante sunt acasă în familie. Faima este un lucru efemer care apare și dispare. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Ce este important este că lucrurile simple din viață alea sunt importante”, a declarat Adrian Nartea, pentru Click!.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV Motivul pentru care Adrian Nartea nu a plecat la «Survivor»

Adrian Nartea: „Familia reprezintă totul!”

Actorul din „Vlad” este un bărbat fericit atunci când vine vorba de familie. Adrian Nartea are o căsnicie solidă și discretă alături de fostul manechin Alina Ferinceac, cu care are două fetițe.

„Nu aleg o discreție aparte atunci când vine vorba de viața mea personală. Cumva, vrem să păstrăm viața de familie a noastră și să nu amestecăm foarte mult lucrurile. Suntem expuși: și Alina, și Mara, și Petra. Niciodată nu ne-am dat la o parte să nu ne afișăm.

Aș vrea ca ele să aibă o copilărie normală, sincer, și tati să se ducă la muncă. Fetițelor le place să meargă la teatru pentru copii, cel puțin Mara, care are șapte ani, este fascinată și tot timpul, atunci când merge, rămâne cu ceva de acolo. Familia pentru mine reprezintă totul.

Nu există o definiție pentru că familia te ajută în momentul în care te-ai întors acasă să te bucuri de aplauzele pe care le-ai avut pe scenă. Soția și fetițele noastre îmi oferă echilibrul de care am eu nevoie în viață. Tot timpul!

Nu există altceva! Poți fi cel mai faimos, cel mai râvnit din toată lumea asta și dacă nu ajungi acasă și nu auzi <tatiii> sau nu auzi un zâmbet sau un plânset nu simți că trăiești. Nu ai cum să simți ceva bun dacă te duci acasă și totul este gol.”, a mai spus Adrian Nartea, pentru Click!.

Adrian Nartea este îndrăgostit iremediabil de superba lui soție, motiv pentru care, atunci când vine vorba de treburile casei, fiecare știe ce are de făcut în căminul conjugal.

„Sarcinile le împărțim în funcție de priorități și de cum putem fiecare. Îi mulțumesc soției că mă ajută să aibă grijă de casă și de fete atâta timp cât eu sunt plecat și am treabă. Când sunt acasă încerc să compensez și să devin și eu în ghilimele <gospodim>, dar este mai greu pentru că nu am experiența Alinei”.

Vezi si: Adrian Nartea a dat banii de-o mașină pe un cățeluș! Cum arată cel mai nou membru al familiei

Click! spune

Adrian Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România! Chiar dacă nu apare pe Wikipedia, acesta are o carieră de succes în televiziune dar și în domeniul artistic. De precizat este că acesta i-a dat naștere personajului Vlad din serialul de la ProTV.

Adrian Nartea este, însă, pe IMDB, unde este menționat că e născut pe 6 august 1981, deci este zodia leu. A terminat Facultatea de Fizică și Sport din Brașov, oraș în care s-a și născut. Primul rol jucat a fost în serialul La Bloc, în 2007, după care a mai apărut în Queen & Country (2014), iar, ulterior, în serialul Vlad, de la Pro TV,  unde a jucat rolul principal și care i-a adus faima.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net