Ce restricții are Roxana Ciuhulescu din partea medicilor, după operația la sâni: „Urmez cu sfințenie ce mi-au zis doctorii..”

#Exclusiv Click!

Roxana Ciuhulescu (45 de ani) e fericită! Și-a îndeplinit acum un vis la care se gândea deja de 3 ani de zile. Are sâni noi, frumoși, după intervenția de lifting și mărire, și se simte acum foarte bine în pielea ei.

Vedeta cu cele mai lungi picioare de la noi abia așteaptă să poată face sport din nou, așa cum este ea obișnuită, pentru că deocamdată are încă restricții de la medici în această privință! De două săptămâni și-a reluat deja activitatea la sală, însă abia peste cinci săptămâni va putea să facă sport așa cum trebuie.

Am înțeles că sânii s-au așezat foarte frumos și că această intervenție a fost cumva o necesitate. Nu ți-ai dorit să devii o bombă sexy!

Sânii au început să se așeze frumos după vreo 3 săptămâni. La început arătau ciudățel, cu bandaje, dar după 3 săptămâni s-au rotunjit și au devenit foarte frumoși. Nu mi-am dorit să devin o bombă sexy, a fost pentru mine o necesitate. În primul rând, pentru confortul meu mental, pentru că eu fac sport și mă frustra faptul că îmi tonifiam picioarele, fesierii, brațele, abdomenul, dar în zona asta a sânilor chiar nu aveam ce să fac. Și vergeturile și tot ce a venit, mai ales după ce am terminat cu alăptatul, timp de un an de zile, mi-am dorit să fie pentru confortul meu psihic. Și am ales să  vorbesc public despre acest subiect, pentru că probabil sunt foarte multe femei care trec prin stările prin care am trecut eu și să le încurajez. Trăim într-un secol în care operațiile estetice nu mai sunt un subiect tabu, nu este o rușine și, sincer, dacă aș fi fost întrebată, mi-ar fi fost rușine să mint și să spun că nu, că e sutienul sau orice, să inventez. E o chestie absolut normală!

Ce restricții mai ai de la medici? Cât timp a trecut de când te-ai operat?

Nu am voie să fac sport 3 luni de zile. O lună de zile nu am avut voie să fac sport deloc, dar de 2 săptămâni am început să lucrez picioare, fesieri și abia peste 5 săptămâni o să încep să reiau integral sportul, deci nu am voie încă 5 săptămâni să lucrez abdomen, brațe și piept, pentru că, totuși, este o intervenție sub mușchi și să nu risc să fac vreo ruptură. Urmez cu sfințenie ceea ce mi-au zis doctorii Morad Iancu și Bogdan Măciuceanu.

„Nu am voie să fac topless și trebuie să mă dau  cu protecție solară”

Te simți acum “ca nouă”?

Să nu exagerăm, dar mă simt foarte bine în pielea mea și altfel se așează o rochie pe mine și acum nu mai trebuie să iau sutiene cu push-up, am push-up-ul de la domnii doctori.

Ai avut și ceva probleme la genunchi! Cum ești acum? E totul bine?

Problema mea la genunchi a reapărut odată cu Survivor și chiar înainte de a pleca la Survivor, pentru că m-am antrenat intens pentru emisiunea asta. Când am ajuns acolo deja eram ușor accidentată. Cu probele și cu toate condițiile de acolo am venit cu piciorul umflat. Acum, când m-am reapucat de sport, că am început cam brusc, cu  mersul pe bandă, înclinat, cu bicicleta, cu exerciții pentru fesieri și pentru coapse, mi-am suprasolicitat puțin genunchiul și s-a inflamat. 

 Între timp, s-a retras inflamația, sunt ok, am vrut chiar azi să merg să mai fac niște mișcare, dar este foarte cald și sunt cu petrecerea lui Cezar și a lui Silviu, dar avem petrecere de copii, am lăsat sportul la o parte.

Ai voie să stai la soare? Mergeți în vacanță undeva anume cu copiii?

Nu am voie să fac topless și trebuie să mă dau  cu protecție solară, inciziile clar nu au voie la soare. Oricum nu am fost eu adepta toplesului nici înainte, nu sunt nici acum. În primul  rând mi se pare o expunere foarte mare, un risc de cancer de piele, și nu mi-am asumat acest risc și ca atare am început să merg, la piscină, întotdeauna cu protecție. Peste 10 zile mergem în vacanță, două zile lacnoi, pentru că  eu dacă lucrez la Agenția Națională Pentru Sport, acum ne pregătim de Jocurile olimpice și este o perioada foarte intensă, dar exact când Lotul României va pleca la jocuri la Paris, atunci o să fugim și noi câteva zile la mare. Vacanța cu adevărat, probabil, că o să o luăm în septembrie sau în octombrie

Ai niște picioare superbe și acum și sănii te pun în evidență. Ce îți mai dorești pentru tine din acest punct de vedere?

Mulțumesc pentru  compliment!  Din punctul ăsta de vedere sunt super mulțumită. Îmi doresc să fim sănătoși și, cel puțin în ceea ce mă privește, să pot să mă bucur de sport. Abia aștept să mă întorc în echipă și să mă pot apuca complet de sport și la alte intervenții în afară de cele mărunte, un botox sau un acid hialuronic, pe care le fac la câteva luni de zile, aspect de care se ocupă  doctorul Morad Iancu, nu am nimic. Prezentarea aia de modă a fost pentru mine un punct de decizie, ca o revelație. Am zis că este timpul să fac acest lucru și mă bucur că am avut curajul, că mi-am deschis sufletul și că i-am zis doctorului Morad, că m-a sfătuit și uite că am reușit să îmi îndeplinesc și acest vis care încolțea in mintea mea și acum 3 ani.

Ana cum se simte acum cu coloana? E refăcută complet?

Ana este foarte bine, refăcută aproape complet. S-a  reapucat de sport. Face Yoga, pillates, înoată, este fericită, arată bine, este veselă, are o viață normală, e încrezătoare. Este foarte bine!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William, Earthshot, Getty (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
totul despre andreea balan cariera biografie varsta cover e1709899542978 logo logo logo jpeg
marcel violeta pavel jpeg
Banner Melina
Bordea și Livia, despărțiți de Spike Instagram
clody ebrtola jpg
image png
image png
banner gheorghe turda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net