Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat permisul de conducere la 16 ani! „Am tras și o porție de plâns, am trecut printr-un amalgam de sentimente”

Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu (45 de ani) este mândră nevoie mare de fiica ei de 16 ani, Ana Cleopatra, care a luat zilele trecute permisul de conducere, categoria B1.

Se pare că fiica cea mare a vedetei moștenește pasiunea mamei sale pentru mașini și și-a dorit să obțină permisul după ce a făcut școala de șoferi și a terminat-o cu brio.

Emoții cu carul azi, dar și bucuria este pe măsură! Și cum așchia nu sare departe de trunchi, astăzi, păpușica mea a luat permisul de conducere B1!  Să mai spun că sunt tare mândră de Ana și de instructorul ei, Călin Marian? De emoții, azi am tras și o porție de plâns, am trecut printr-un amalgam de sentimente.

Acum, probabil că vor veni și altele, atunci când va fi responsabilă, pe șosele, așa cum sunt părinții ei și cum a instruit-o să fie și Călin, cel mai bun instructor de adolescenți. Acolo am luat și eu toate categoriile de permis, dar și atestatele profesionale! P.S.: Cu categoria de permis B1, tinerii cu vârsta de minim 16 ani pot conduce vehicule având o greutate proprie de max. 550 kg (de ex AIXAM, Microcar, Chatenet, Yoyo)”, a povestit Roxana Ciuhulescu.

A împlinit 6 ani de la căsătorie

6 ani de la „înmatriculare””, a anunțat Roxana Ciuhulescu pe Facebook la aniversarea căsătoriei cu soțul ei, omul de afaceri, Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu este extrem de fericită și împlinită de când s-a căsătorit și are familia ei.

Singurătatea a îndrumat-o către sport

Roxana Ciuhulescu a povestit în cadrul unui podcast moderat de Daniel Osmanovici ce a determinat-o să se apuce de sport.

Cred că m-am dus către sport și pentru că sufeream foarte tare de singurătate. Tatăl meu murise, mama muncea foarte mult, fratele meu, care era cu 6 ani mai mare ca mine deja golănea, era în lumea lui de băieți, și eu, plictisindu-mă foarte tare și fiindu-mi urât de cele mai multe ori, am descoperit o nouă familie”, a povestit vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net