Roxana Ciuhulescu, weekend de poveste alături de familie. Ce destinație au ales: „Ne-a prins tare bine la toți!”

#Exclusiv Click!

Roxana Ciuhulescu (44 de ani) este mai fericită ca niciodată în brațele celui de-al doilea soț, Silviu Bulugioiu, cu care este căsătorită de cinci ani! Cei doi și-au luat weekend-ul trecut cei doi copii: pe Cezar și pe Ana, s-au urcat în mașină și au plecat la mare pentru a petrece clipe de neuitat împreună.

„A fost tare frumos la mare. A fost prima dată pentru Ana, la mare, după operația la spate, dar a stat cu tricou pe ea și nu au fost probleme. Am profitat cu toții de ultimele zile de vară. Am ajuns la mare la inițiativa unui prieten de-al nostru care și-a serbat ziua la mare.

Copiii au fost foarte fericiți de plecarea la mare. Cezar s-a desumflat nițel. pentru că nu a putut face baie în mare din cază că apa avea doar 19 grade, dar s-a jucat cu prietenul lui pe plajă. Chiar a fost un weekend superb, ne-a prins tare bine la toți”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Fericire, în lucruri simple

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii virtuali, vedeta a postat mai multe imagini de la mare, alături de familie, dar și un text scris, unde le-a spus tuturor totul în detaliu:

„Ultimele zile de vară….din toamnă. Cu așa vreme, nu era și păcat să nu ne bucurăm de ea? Chiar dacă apa avea vreo 18 grade, au fost afară vreo 28 grade și azi 27 grade. Bucuria vine din lucruri mărunte: ne-am luat două cearceafuri, biscuiți, apă plată, jucării de plajă și ochelari. Și ne-am lăsat în voia soarelui. Puțintel și frumușel, cum spunea bunica. Plus că am văzut și răsăritul, noi, ăia mai harnici”.

Click! spune

Roxana Ciuhulescu este femeia cu cele mai lungi picioare din România. Vedeta are o înălțime de 1,90 dintre care 1,20 măsoară doar picioarele. Aceasta s-a făcut remarcată după ce a făcut parte din mai multe producții TV de succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net