Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost externată! Fostul soț n-a ajutat-o cu bani de intervenție: „Pensia alimentară și niciun leu în plus”

#Exclusiv Click!

Fiica Roxanei Ciuhulescu (44 de ani) și a milionarului, Mihai Ivănescu, Ana (14 ani), a fost externată din spital, la o săptămână, după operația de scolioză pe care a avut-o. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că puștoaica se simte acum destul de bine.

„Da, aseară ne-au externat din spital iar Ana este din ce în ce mai bine. Acum are dureri foarte mici care le putem asociat cu o febra musculară. Încă e slăbită, dar a dormit aseară ca un prunc, nu a avut probleme cu somnul. Aseară i-am făcut și baie, am spălat-o pe cap. De azi începe și kinetoterapia. Exerciții fizice care vor fi sub îndrumarea unui specialist. Ana a recuperat centimetri în înălțime pierduți prin curbura coloanei”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Nu și-a vizitat fiica

Roxana Ciuhulescu ne-a mai spus că Mihai Ivanescu, afaceristul – milionar, cu care a fost căsătorită timp de zece ani și de care a divorțat în urmă cu șase ani nu și-a vizitat fiica pe patul de spital.

„În urma operației, Ana a crescut cu 7 centimetri. Tatăl ei a sunat-o și întrebat-o cum este, cum se simte și cam atât. Sprijin financiar la această operație nu a avut din partea lui. Doar pensie alimentară îi da, în rest niciun leu în plus. Pensie alimentară care nu este nici mare, nici mică.

Silviu, soțul meu, și-a dorit foarte mult o fetiță, așa că Ana a fost o binecuvântare pentru el. Prin urmare, Ana este norocoasa. La spital, la ea, cât a fost internată, a fost vizitată de frații ei: Cezar (5 ani) și Tudor (26 ani), fratele cel mare, care este băiatul lui Silviu din căsătoria anterioara. De asemenea, la spital a mai fost și bunica, mama mea, dar și cele patru bune prietene ale ei”, a conchis pentru Click!, Roxana Ciuhulescu.

Click! spune

Roxana Ciuhulescu este femeia cu cele mai lungi picioare din România. Vedeta are o înălțime de 1,90 dintre care 1,20 măsoară doar picioarele. Aceasta s-a făcut remarcată după ce a făcut parte din mai multe producții TV de succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net