Roxana Ciuhulescu, perioadă stresantă. Ce se întâmplă cu fiica ei: „De emoții m-a luat și durerea de burtă!”

#Exclusiv Click!

Roxana Ciuhulescu (44 de ani) trece în această săptămână prin emoții mari! Fiica sa, Ana (15 ani) are Evaluarea Națională și astăzi susține proba la matematică. Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit ce sentimente o încearcă.

Ana, fiica Roxanei Ciuhulescu trece printr-o perioadă destul de stresantă și importantă din viața sa. Adolescenta are capacitatea iar mama sa trăiește fiecare emoție alături de ea.

„De emoții m-a apucat și durerea de burtă”

„Astăzi fiica mea are examenul la matematică. De emoții m-a apucat și durerea de burtă. Am încredere în ea pentru că a făcut meditații intense în ultimul an la matematică și română. În ultimul an, programul Anei s-a împărțit între meditați plus terapii pentru coloană. Atât!

Duminică noapte și azi-noapte, nu am închis un ochi. Ea este pregatită pentru examene, știu asta, dar așa sunt eu, trăiesc fiecare clipă alături de ea. Profesorii care au meditat-o au și ei mare încredere în ea. Este un copil bun și muncitor.

Atunci când a plecat din casă, ca să mai piardă din emoții, i-am spus ca nu este cel mai important examen din viața ei, însă trebuie să-l trateze cu seriozitate: să citească bine enunțul, să nu se grăbească, să nu cumva să-i treacă prin cap să se inspire de undeva, să nu sufle și să nu vorbească în timpul examenului. Luni, la primul examen, îi tremura pixul în mână. Mi-a spus după examen că a avut nevoie de 10 minute ca să se liniștească pentru că nici nu putea scrie de emoții. Eu când am dat ultimele examene auto (C+ E si D+E), de emoții îmi era frică să nu pun cursorul pe alte răspunsuri, așa este și ea”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click!

Click! spune

Roxana Ciuhulescu este femeia cu cele mai lungi picioare din România și a ajuns și în topul mondial al femeilor cu picioare lungi. Vedeta are o înălțime de 1,90 dintre care 1,20 măsoară doar picioarele.

Pe lângă cariera de succes pe care o are Roxana este împlinită și pe plan amoros în aceste momente alături de Silviu Bulugioiu cu care are un băiețel de aproape patru anișori, pe micuțul Cezar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net