Roxana Ciuhulescu, mândră de fiica ei după Evaluarea Națională: „Așteptăm și rezultatele de la contestație...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu (44 de ani) este tare mândră de fiica ei, Ana. După Evaluarea Națională, fiica de 15 ani a vedetei a depus contestație.

Ce a nemulțumit-o, ce liceu va alege pe mai departe, cum așteaptă Roxana Ciuhulescu vacanța și dubla aniversare din familia ei,, dar și cât de mult îi lipsește televiziunea, Click! a aflat toate detaliile!

Roxana, cum vă pregătiți de vacanță?

Deocamdată nu avem vacanță, pentru că abia ce s-a încheiat Evaluarea Națională. A fost o perioadă foarte grea, foarte intensă, cu multă muncă, cu multe meditații, a fost, săraca, speriată, am trecut și de asta. Acum așteptăm și rezultatele de la contestație, pentru că încă nu e mulțumită de notă!

Ce notă a luat?

Nu mă întreba ce notă! E o notă bunicică, nu cea mai bună, așteptăm să vedem acum!

Dar ce a nemulțumit-om practic? Nota?

La matematică, în mod special, pentru că ea a mai dat încă o dată evaluarea împreună cu profesoara ei. Adică profesoară a pus-o să scrie exact ce a scris în lucrare și îi mai trebuia cel puțin un punct…

O nemulțumește media totală de la evaluare, nu?

Da!

Ea zice că a subestimat-o cumva, nu?

Întocmai! Ea a refuzat să creadă că aceea este nota. Nu este o notă mică, este o notă bună, dar știe ce a făcut și atunci, și împreună cu profesoara. Să vedem acum!

Ce mai urmează?

Urmează înscrierea la liceu!

Unde ar vrea să se înscrie, Ana? Știu că, la un moment dat, îmi povesteai că e atrasă de medicină veterinară, că vrea să devină medic!

Medic veterinar, da! Este îndrăgostită de animale dar acum, mă rog, are pe listă de la Caragiale, Creangă, la Monnet, Rosetti, sunt multe. A pus cred că peste 100 de secții, 120 de secții. E către profilul uman, iar după asta sperăm să putem face și noi o vacanță.

Fiica ei va da de permis la 16 ani

E o adevărată domnișoară Ana! Arată senzațional, s-a maturizat!

Are 15 ani acum, înainte cu 2-3 luni de zile să facă 16 ani, vreau să o dau să facă școala, să obțină permisul B1, să poată conduce de la 16 ani. Mai ales că noi stăm la țară și, săraca, ea depinde tot timpul de mine. Când nu pot eu, ori ia Uber ori transportul în comun. Cum învăța, de exemplu, la Domeni, din Tunari, în zilele în care nu puteam să o iau sau să o duc, era complicat.

A moștenit din zona asta a ta de adrenalină?

Nu de adrenalină. Aici vorbim de o necesitate, totuși.

Ziceam dacă îi mai plac alte sporturi, în afară de condusul acesta…

Eu am dat-o pe ea la sport când nu făcuse 3 ani. A făcut balet 10 ani de zile, a făcut dans, a făcut înot, echitație, a făcut și scrimă, doar 6 luni. Nu a fost niciodată un copil sedentar. Nu are cu cine să semene din punctul ăsta de vedere.

Și Cezar? I-ai pus piscina în curte!

Lui Cezar i-am scos piscina acum. O să-l ducem la înot toată vara, împlinește 5 ani pe 12 iulie, în aceeași zi cu tatăl lui. Vrem să facem o petrecere pe 12 iulie, la noi acasă, facem și un an de când ne-am mutat în căsuța noastră. Și acum vreau să îl dau pe Cezar la înot. L-am dus în iarnă, dar mi-a răcit de două ori consecutiv.

Ai postat tu niște poze foarte tari, cu tine, de la sală, și ai zis că nu îți simți vârsta la 44 de ani! Cum ești?

Să știi că nu o simt și nu îmi dau seama când a trecut timpul ăsta! Important e cum îți este sufletul, cât iubești viața, cât iubești oamenii, care îți sunt activitățile. Din punct de vedere fizic, am și noroc de o conformație foarte bună, de un metabolism bun,  de exemplu, am prietene care se îngrașă și cu apă plată, iar eu, mai ales după Survivor...  Am venit de la Survivor cu 7 kilograme în minus, am pus 9 în trei săptămâni. Deci, mie când mi se face foame, păi mi se face foame, nu mai sunt prietenoasă, e jale. Și mănânc, nu fac excese! Secretul meu cred că e să mănânc puțin și des. Nu pot să mănânc mult, dar mănânc ca bebelușii la 3 ore, fac și sport.

Mergi zilnic la sală?

Nu am timp să merg zilnic la sală. Pentru mine sportul a devenit un lux! Sunt cel puțin 4 zile pe săptămână pe care eu mi le rezerv la sală să îmi asigur locul, cycling, zumba, cardio pe orice clasă și dacă știu că nu ajung cu două ore înainte, pot să îmi anulez. Mă duc de 2-3 ori pe săptămână. În vremurile mele bune mergeam de luni și până vineri.

Îi este foarte dor de televiziune

În zona asta de proiecte profesionale cu jobul ești mulțumită?

Întotdeauna e loc de mai bine! Sunt de 3 ani de zile în sistemul de stat, lucrez la direcția pentru sport, acolo m-a detașat domnul fost ministru și mi-e OK. Pregătesc acum un proiect, „Hercules", care îmi este foarte drag mie și foarte simpatic, pentru copiii între 6 și 12 ani, care începe chiar de luni și ține 5 săptămâni, iar pe lângă asta eu mi-am păstrat și latura mea publică.

Tânjești după o emisiune? Ai vrea să te reîntorci „pe sticlă”?

Mi-e dor, de ce să nu recunosc, aș minți! Da!

Au fost propuneri sau îți dorești să faci un anumit proiect?

Au fost, dar au fost propuneri temporare, de musafir, de invitat, nu să fiu la cârma unei emisiuni, aș dori, sigur. Nu știu dacă să gestionez ceva, iar pe auto pentru că am deja 13 ani de emisiuni autor, plus încă 20, mă rog, 20 în total de presă auto, dar mi-ar plăcea ceva pe sport. Never say never! (n.r.: „Niciodată să nu spui niciodată!”). Nu vreau să mânii pe Dumnezeu, dar întotdeauna e loc de mai bine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net