Roxana Ciuhulescu, mai fericită ca niciodată! Cum a celebrat cei 5 ani de căsnicie

#Exclusiv Click!

Roxana Ciuhulescu (44 de ani) și Silviu Bulugioiu au împlinit cinci ani de la căsătoria religioasă. Așa că cei doi au decis să își lase cei doi copii acasă, pe Ana (14 ani) și pe micuțul Cezar și să evadeze pentru o zi la munte, la aer curat. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit cât de benefică le-a fost această ieșire.

Roxana Ciuhulescu a fost căsătorită timp de zece ani cu afaceristul Mihai Ivănescu cu care are și o fetiță. Însă, din cauza unei presupuse idile amoroase a acestuia cu o femeie de origine japoneză, drumurile lor s-au separat. Așa că, după divorț, Roxana și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat cu care s-a și căsătorit în 2018. Cei doi au împreună un băiețel, pe micuțul Cezar, de cinci anișori.

“Da, am împlinit cinci ani de când ne-am jurat iubire veșnică. Am ales pentru această zi specială din viața noastră, să mergem la munte, la Brașov. Noi doi, doar noi, ca doi porumbeii. A fost foarte frumos. Sunt liniștită și fericită alături de copii și de Silviu chiar dacă nu îmi mai văd capul de câte treburi am de rezolvat zi de zi, dar este frumos, am o sadisfacție enormă în suflet.

Ne-a prins foarte bine acest moment de relaxare pentru că suntem și în forfota pregătirilor pentru ultima etapă din Campionatul Național de Off Road 2023, CORB Adventure Days, care va avea loc în perioada 02-05 noiembrie, la Șotânga, Dâmbovița. Eu și Silviu ne ocupă de organizare, de tot. Nici nu mai știam cum este să faci asta în doi, să te susții, să fie bine”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click!

Click! spune

Roxana Ciuhulescu este femeia cu cele mai lungi picioare din România. Vedeta are o înălțime de 1,90 dintre care 1,20 măsoară doar picioarele. Aceasta s-a făcut remarcată după ce a făcut parte din mai multe producții TV de succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net