Roxana Ciuhulescu a ajuns pe mâinile medicului estetician! A întinerit cu 10 ani în 5 minute!

#Exclusiv Click!

La 44 de ani și 1,92 înălțime, Roxana Ciuhulescu afișează o formă fizică de invidiat. Femeia cu cele mai lungi picioare din România a făcut, recent, o vizită la cabinetul medicului estetician, în urma căreia chipul ei a întinerit cu 10 ani.

Roxana Ciuhulescu a mers, recent, la medicul estetician pentru un tratament minim invaziv de rejuvenare facială, fiind extrem de încântată de rezultate.

La 44 de ani, vedeta a recurs la un tratament simplu și rapid, procedură care i-a șters zece ani de pe chip, în doar cinci minute.

La ce tratament revoluționar a apelat?

Vedeta a apelat la un tratament minim invaziv de rejuvenare facială cu botox. Această intervenție minim invazivă îmbunătățește considerabil aspectul tenului, păstrând însă trăsăturile naturale.

Mi-am dorit ca, la începutul acestui sezon rece, să dau un refresh tenului meu, astfel că am apelat pentru prima oară la medicul estetician Iancu Morad.

Mi-am dorit un tratament rapid și eficient, care să nu îmi modifice trăsăturile, să aibă un aspect natural. Domnul doctor chiar pe astfel de rezultate mizează, astfel că am știut că nu am cum să dau greș. Și am avut dreptate”, ne-a declarat Roxana Ciuhulescu.

Doctor Iancu Morad: „Și-a dorit a fost un aspect mai odihnit și mai luminos al tenului”

Roxana Ciuhulescu este o femeie frumoasă și nu are probleme semnificative în ceea ce privește aspectul tenului. Asta se datorează cel mai probabil moștenirii genetice, dar și faptului că, de-a lungul anilor, a avut grijă să ducă un stil de viață sănătos, cu sport, o alimentație echilibrată și o îngrijire atentă a tenului.

Ce și-a dorit ea a fost un aspect mai odihnit și mai luminos al tenului. Am decis împreună că tratamentul cu botox este cel mai potrivit pentru început. Efectul botoxului se instalează treptat timp de 14 zile după injectare și, odată tratamentul efectuat corect, dă un aspect de chip odihnit, luminos, fresh.

Este ca și cum tocmai te-ai întors dintr-o vacanță extrem de relaxantă. Mă bucur să văd cât este de încântată de rezultat!”, a declarat medicul chirurg estetician Iancu Morad.

După procedură,Roxana a fost foarte încântată de rezultat.

Fața mi s-a luminat instant. Este o schimbare foarte frumoasă, dar discretă, de care mă bucur foarte mult”, ne-a mai spus Roxana.

Și-a injectat și acid hialuronic. „Pielea nu s-a învinețit deloc”

În zona șanțurilor nazolabiale și a liniilor marionette, medicul estetician a decis să-i injecteze vedetei și o cantitate mică de acid hialuronic. Rezultatul este unul similar cu cel al liftingului și se obține în doar cinci minute.

Din cauza șanțurilor nazolabiale, care se creează inevitabil odată cu trecerea anilor, și a liniilor marionette din etajul inferior al feței, chipul are un aspect mereu parcă trist.

Rezolvarea pentru această problemă este injectarea de acid hialuronic în puncte cheie. Tratamentul este simplu, durează doar câteva minute și are un efect spectaculos de lifting. Practic, obținem un efect instant de întinerire cu 8-10 ani”, a mai declarat medicul estetician Iancu Morad.

Am deja o săptămână de la efectuarea acestui tratament. Pielea nu s-a învinețit deloc în zonele injectate, este mult mai elastică și mai luminoasă.

Niciunul dintre oamenii cu care m-am întâlnit în această perioadă nu au sesizat că mi-am făcut vreo procedură, însă toți m-au întrebat cum reușesc să am un chip atât de odihnit și fresh în contextul programului meu foarte aglomerat. Este exact reacția pe care mi-o doream”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Ce operație estetică are Roxana Ciuhulescu?

În 2019, la vârsta de 41 de ani, Roxana Ciuhulescu a suferit o operație de blefaroplastie. Intervenția presupune ridicarea pleoapelor, iar fosta concurentă de la „Survivor România 2022” declara, la vremea respectivă, că a luat această decizie din considerente medicale, pentru că pielea căzută din jurul ochilor îi afecta vederea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net