Crina Abrudan a ajuns pe mâna medicului estetician. La ce noi proceduri de înfrumusețare a apelat

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 45 de ani, Crina Abrudan dă clasă și puștoaicelor. Fosta concurentă de la Survivor a călcat din nou pragul medicului estetician. Click! a aflat la ce proceduri apelează constant soția fostului fotbalist Gabi Popescu!

Crina Abrudan se poate mândri cu un trup perfect la 45 de ani. Fosta concurentă de la Survivor este într-o forme fizică de invidiat și are grijă ca, cel puțin o dată la șase luni, să treacă pragul medicului estetician.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute atunci când blonda a ajuns, din nou, pe mâinile medicului ei estetician, Iancu Morad. De data aceasta, Crina a suportat noi proceduri la nivelul feței, cu rezultate uimitoare de întinerire.

Crina Abrudan:„Mi-am mărit puțin buzele”

Renumitul doctor Iancu Morad a dezvoltat o tehnică unică de augmentare a buzelor, M Tehnique. Procedura pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor, oferind rezultate spectaculoase, feminine, dar cu aspect natural și in armonie cu restul fetei. Este un tratament complex. În concluzie, medicul Iancu Morad mi-a mărit puțin buzele”, și-a anunțat Crina fanii, pe contul ei de socializare.

Doctor Iancu Morad”:Crina nu are riduri pronunțate”

Medicul estetician Iancu Morad a explicat ce intervenții a suferit fosta vedetă de la Survivor în cabinetul său.

Crina Abrudan este o femeie foarte frumoasă și reprezintă dovada faptului că poți încetini semnele trecerii anilor de pe chip, atâta timp cât ai un stil de viață sănătos și apelezi din timp la tratamente minim invazive menite să întârzie procesul de îmbătrânire.

Crina nu are riduri pronunțate sau probleme majore ale tenului, iar asta se datorează și faptului că, periodic, vine la clinică pentru a efectua proceduri precum mezoterapie, PRP sau botox.

Microinjecțiile cu botox reprezintă o procedură rapidă, nedureroasă și care nu schimbă trăsăturile, ci doar oferă chipului un aspect fresh, odihnit. Se elimină ridurile și se obține un efect de lifting în zona ochilor și a sprâncenelor, totul fără să pierdem mobilitatea musculară, adică fără să pierdem expresivitate.

În urmă cu câțiva ani, Crina și-a dorit și o reîmprospătare a aspectului buzelor, astfel că am realizat augmentarea lor prin tehnica noastră, M-Lips, prin care obținem buze mai pline, frumos conturate, un rezultat natural, dar senzual în același timp”, a declarat doctor Iancu Morad, în exclusivitate pentru Click!

Crina Abrudan a participat la „Survivor 2023", unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Vedeta a părăsit competiția după patru săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net