Crina Abrudan a găsit urgie la Aeroportul Otopeni, la plecarea spre Milano: „Ce se întâmplă?”

Sunt probleme nu doar în ce privește cursele aeriene în această perioadă, dar nici Aeroportul Otopeni nu arată prea bine. Crina Abrudan a găsit un peisaj dezolant și nereguli în lanț în principalul aeroport al țării la plecarea spre Milano.

Crina Abrundan și-a luat bilet pentru cursa de Milano și s-a prezentat joi, 6 iunie, la Aeroportul Otopeni pentru îmbarcare. Vedeta de la „Survivor” a avut, însă, un șoc de cum a călcat pragul primului aeroport al țării. Peisajul era, pur și simplu, dezolant, de nerecunoscut.

Crina a mers prima dată să verifice orarul zborurilor de pe tabelă și a avut parte de primul șoc atunci când a văzut întârzierile enorme ale majorității curselor aeriene.

Așa întârzieri?!”, s-a arătat uimită vedeta, postând orarul curselor pe contul de Instagram.

Crina Abrudan: „Totul e închis, peisajul de superb, dosarul Duty-free”

Asta nu a fost nimic pe lângă ceea a găsit în aeroport, haos total, lumini stinse, automate defecte, magazine închise în dosarul Duty Free, nereguli și probleme la tot pasul.

Ce se întâmplă? Aerul condiționat nu funcționează, frigiderele din puținele locuri rămase deschise nu funcționează, nici măcar la automate nu găsești apă sau suc rece, luminile sunt stinse în jumătate din aeroport, hârtie igienică la toalete nu este, nu prea se pot scana biletele la chek-in că dă eroare așa că stai la coadă, pașapoartele se scanează și nu prea, iar dacă se scanează nu se deschide ușa! Totul e închis, peisajul de superb, dosarul Duty-free. Vacanță plăcută!”, a semnalat vedeta pe contul ei de socializare.

Compania Aeroporturi București a precizat de altfel că, urmare a încetării contractului de asociere pentru spațiile duty free din Aeroportul Henri Condă, serviciile comercile sunt suspendate până pe data de 8 iulie.

Artiști români, blocați în avioane sau pe aeroporturi

banner sanda ladosi maria dragomiroiu png

Crina Abrudan nu este singura vedetă care pleacă în vacanță și are parte de experiențe cât se poate de neplăcute.

Dan Bittman a semnalat, zilele trecute, și el nereguli mari cu un zbor pe ruta Cluj-București, cu o aeronavă a comapanei Tarom. Bittman s-a văitat că zborul a avut o întârziere de o oră și jumătate, iar, la aterizare, pasagerii au fost ținuți blocați în aeronavă pe motiv că nu se găsea o scară pentru debarcare.

De departe, cel mai rău au pățit-o artiștii plecați la Nurnberg, pentru un concert. Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși au trăit un adevărat coșmar la întoarcerea cu o cursă low-cost Wizz Air, din orașul german.

La îmbarcare, artistele au aflat împreună cu ceilalți 148 de pasageri ai cursei că li s-a anulat zborul din motive tehnice și au rămas blocate nu mai puțin de 24 de ore în Nurnberg.

A doua zi au revenit cu noaptea-n cap la aeroport, fiind întoarse din drum din cauza acelorași probleme tehnice, pentru a doua oară. Până la urmă, de abia spre seară, aeronava a fost reparată, iar artistele au ajuns în sfârșit cu bine acasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net