Scene incredibile pe Aeroportul Otopeni. O femeie cu un copil în brațe a încercat să prindă avionul din mers. VIDEO

Un eveniment șocant a avut loc, ieri, pe Aeroportul Otopeni. Mai exact, din disperarea de a prinde avionul către Londra, o femeie - care avea în brațe un copil de doar câteva luni - a forțat ieșirile de siguranță și, astfel a reușit să ajungă pe platforma Aeroportului Internațional Henri Coandă – Otopeni. 

avion tarom henri coanda jpeg

Din fericire, egipteanca a fost oprită la timp de personalul aeroportuar și împiedicată să urce în avionul TAROM care se pregătea de decolare spre Londra, conform ziarului Libertatea. Acest indident șocant s-a petrecut ieri, 5 martie, după ce femeia nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru cursa București-Londra, deși reprezentanții aeroportului au declarat că egipteanca a fost chemată de mai multe ori.

„A venit când aeronava era deja în procedura specifică pentru decolare, a forțat două uși cu încheietoare electromagnetică, apoi a intrat pe burduf, de unde a coborât pe platformă”, au spus reprezentanții Aeroportului Otopeni pentru Libertatea.

Clipul video cu femeia care încerca să prindă avionul din mers poate fi văzut AICI

Cum a fost posibil acest incident

Compania Națională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a confirmat evenimentul, dar a ținut să menționeze că traficul aerian și operațiunile de la sol nu au fost afectate. În plus, cursa spre Londra a decolat la timp. „În cursul zilei de 5 martie a.c., o pasageră de origine egipteană, însoțită de un copil mic (infant), nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru zborul RO391 cu destinația Londra. Reprezentanții companiei aeriene au apelat-o în mod repetat, prin intermediul instalației de sonorizare, și, ulterior, au închis poarta de îmbarcare, aeronava punându-se în mișcare pentru decolare”, au spus reprezentanții CNAB.

Oficialii CNAB au explicat ce s-a întâmplat cu exactitate în evenimentul de ieri. Aceștia au povestit cum femeia a reușit să ajungă la poarta de îmbarcare, după ce a forțat cele două ieșiri de urgență. Apoi, egipteanca a coborât prin pasarela de îmbarcare, pe platforma aeroportului. „Aici a fost oprită de personalul de pe platformă și preluată de către Poliția de Frontieră”, conform informațiilor din comunicatul CNAB.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net