Parcarea Aeroportului Otopeni, inundată după furtună! Ce a pățit o însoțitoare de zbor

furtună de amploare a luat prin surprindere Bucureștiul, marți, 14 iunie, iar străzile Capitalei s-au transformat în adevărate râuri. Nici Aeroportul Otopeni nu a scăpat, iar echipajele de zbor au fost nevoite să meargă prin bălți până la gleznă pentru a ajunge la aeronavă. 

Așa cum ne-am obișnuit deja, fiecare furtună, viscol sau ninsoare mai puternică ajunge să paralizeze Bucureștiul. Acest scenariu s-a repetat și în decursul zilei de marți, 14 iunie, atunci când sistemele de canalizare nu au mai făcut față, iar străzile din Capitală păreau desprinse dintr-un peisaj venețian. 

Citește și: Aeroportul Otopeni, printre cele mai slabe din lume

Imaginile de după „prăpăd”. Aeroportul Otopeni, inundat

Furtuna care s-a dezlănțuit cu grindină, vânt și ploaie torențială a făcut ravagii în majoritatea sectoarelor, în unele dintre ele survenind și pene de curent. Nici Aeroportul Otopeni nu a scăpat din fața forței naturii, apa ajungând la un nivel alarmant. 

Cea care a publicat o imagine de la „fața locului” a fost chiar Dana Budeanu, care l-a atacat în mod direct pe viceprim-ministrul Sorin Grindeanu, prin intermediul mesajului publicat, dar și conducerea companiei Tarom, scoțând la iveală câteva detalii „din interior”.

Vezi și: Caz neobișnuit în Aeroportul Otopeni! O braziliancă transporta în stomac un kilogram de cocaină

În imaginea cu pricina se poate observa cum o însoțitoare de zbor, îmbrăcată în uniforma de lucru, a fost nevoită să treacă prin apa care s-a adunat în urma furtunii, până aproape de glezne, pantofii din picioare abia putând fi zăriți. De asemenea, aceasta căra după sine și un bagaj.  

Parcarea Tarom, Aeroportul Otopeni! Însoțitor de bord hăituit de Ursulică (Mihăiță Ursu, din conducerea Tarom n.r) și ignorat de domnul Grindeanu, care trebuie să treacă prin asta ca să ajungă la zborul de unde aste amenințat non stop să își dea demisia. (..)

Eu am sute de poze domnule Grindeanu cu ce este în trenuri! Suntem la marginea prăpastiei. (..)”, a fost doar o parte din mesajul publicat de Dana Budeanu pe contul personal de Instagram. De asemenea, aceasta a dezvăluit că urmează să mai facă publice informații pe marginea subiectului, amenințându-i pe cei vizați. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net