Ce și-a făcut Dana Budeanu la față? Priviți schimbarea uimitoare

Ultima actualizare:

Dana Budeanu știe cum să atragă atenția asupra ei, chiar dacă vorbim de o simplă poză. Ca o divă, stilistul vedetelor apare într-o ipostază provocatoare, însă decentă, cu un talent parcă din naștere de a sta în fața camerelor de filmat sau aparatelor foto. Un detaliu care a lansat multe comentarii pe internet: și-a mărit buzele sau știe cum să-și scoată calitățile fizice în evidență?

Dana Budeanu, buze mari, imagini incitante
Dana Budeanu, buze mari, imagini incitante

Dana Budeanu, buze naturale sau umplute cu acid hialuronic?

Faimoasă pentu emisiunea Verdict, inițial rubrică la Vorbește lumea, ulterior pe canalul de Youtube, apoi lansată ca aplicație pe telefoane, Dana Budeanu a postat pe Instagram o fotografie în care pare ușor schimbată.

Și-a pus buze? Sunt filtre? Își ține buzele ridicate în sus? Întrebări avem, dar nu și răspunsuri. La o privire atentă, Dana Budeanu pare că și-ar fi mărit buzele, căci, din câte am sesizat și puteți vedea și în pozele din trecut, vedeta arăta, parcă, diferit.

În galeria foto de mai jos puteți observa diferența de look, pentru că există una, buza de sus a Danei Budeanu pare mai mare decât de obicei, iar de această dată nu a folosit nici un ruj care să o ajute să-i uniformizeze aspectul. 

Dana Budeanu, prietenă cu Mihaela Rădulescu, stilista vedetelor

Să te îmbrace Dana Budeanu, ori să cumperi haine din atelierul său de creație, costă mulți bani. Nu orice român de rând își permite să achiziționeze ținutele de lux pe care vedeta tv le are la vânzare, dar păi să mai fie și sfătuit de ea la capitolul apariții.

Printre vedetele care i-au bătut la ușă, în special în perioada în care era sub umbrela Pro TV-ului, se numără Andra, Delia, Smiley, Adela Popescu, Gabriela Firea, Viorica Dăncilă, Corina și mulți alții.

Dana Budeanu a avut colaborări și pe plan internațional, căci ținutele ei au fost purtate de nume grele din showbiz-ul de afară, precum Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel.

În ceea ce privește viața personală, ea a fost căsătorită cu Radu Budeanu, împreună cu care are două gemene, acum în vârstă de 16 ani.

Dana Budeanu a terminat studiile la Londra, cu specializarea marketing-management la Royal Holloway of London, după care un masterul European Business la London School of Economics, cu doctoratul în integrare europeană, la University College London.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net