Ce face soțiorul Gabi Popescu cât Crina Abrudan luptă la „Survivor România”!

#Exclusiv Click!

Cam grea viața de bărbat singur! Fostul fotbalist Gabi Popescu face foamea după ce nevasta lui, Crina Abrundan, a plecat în Dominicană să se întreacă la „Survivor România”. Gabi a fost surprins de paparazzi Click! la mall, cu pungile înțesate cu casolete cu mâncare.

Crina Abrudan a plecat în Dominicană și Gabi Popescu cam suferă după ea. Nu știm dacă dorul de soție l-a prins, cert este că fostul fotbalist e cam pe burta goală, de când nevasta nu mai e prin preajmă să-i gătească bunătăți.

Așa că face și el ce poate în lipsa soției. Zilele trecute, fostul fotbalist a fost surprins, de către paparazzi Click!, la un mall din nordul Capitalei, făcâdu-și aprovizionarea.

Gabi a cumparat de la supermarket mai multe casolete pline cu mâncare gătită, dar și conserve bio. Sportivul a ieșit din mall încărcat cu mai multe pungi cu casolete. Apoi a mers pe la cafeneaua de la parterul mall-ului și-a luat și un frappe, pe care să-l savureze în drum spre casă.

crina abrudan survivor romania (2) jpg

Crina Abrudan: "Am venit la Survivor pentru aventură"

După ce a părăsit televiziunea, Crina Abrudan a preferat să se concentreze pe viața de familie. Fosta prezentatoare sportivă de la Antena 1 este căsătorită cu Gabi Popescu, din anul 2017. Deși au ani buni  de relație în spate, la un moment dat s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit.

Crina a dat lovitura însă, căci tocmai ce a fost cooptată în echipa "Survivor România", unde câștigă bani frumoși. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 s-a alăturat echipei Faimoșilor din Republica Dominicană, în data de 3 februarie.

Sportul a făcut constant parte din viața mea, până acum din spatele pupitrului de Știri. Abia aștept să fiu eu acum cea care face parte din competiția sportivă. Am venit aici pentru aventură, pentru tot ceea ce presupune această experiență incredibilă”, a declarat vedeta tv, înainte de plecarea la „Survivor”.

În toți anii cât a stat departe de sticlă, Crina s-a ocupat și de afaceri. Și-a cumpărat un apartament într-un complex rezidențial de lângă București, dar și un spațiu pe care l-a amenajat ca loc de joacă pentru copii. Afacerea, însă, a dat faliment în pandemie.

Cine e Gabi Popescu?

Crina Abrudan și Gabi Popescu formează un cuplu din 2008, dar cei doi s-au căsătorit în 2017. Gabi Popescu ( în vârstă de 49 de ani) a jucat ca mijlocaș la echipe cunoscute, precum FC Universitatea Craiova, Salamanca, Valencia, Numancia, Dinamo, FC Național, Suwon Bluewings și JEF United Chiba. S-a retras din viața sportivă în 2006.

Gabi Popescu a jucat pentru naționala României și la Campionatul Mondial din 1998. Fostul mijlocaș a strâns, în total, 233 de meciuri în Liga 1, înscriind 22 de goluri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay