Crinei Abrudan, dezvăluire incomodă. Ce reacție a avut soțul ei la certurile cu Mihai Zmărăndescu

Ultima actualizare:

Crina Abrudan, fostă participantă în cadrul reality-shouw-ul Survivor România 2023 a mărturisit public care este cel mai mare regret al său legat de competiția sportivă. Iată cum a fost pentru ea experiența din cadrul Pro TV. 

Crina Abrudan a vorbit despre participarea la Survivor. FOTO: Pro TV
Crina Abrudan a vorbit despre participarea la Survivor. FOTO: Pro TV

Fosta  prezentatoare a știrilor sportive și-a văzut visul devenit realitate. Deși parcursul ei în cadrul competiției din Republica Dominicană a fost unul relativ scurt, eliminată fiind după doar patru săptămâni, ea a plecat acasă cu convingerea că a dat tot ce a fost mai bun, însă păstrează regretul că nu a reușit să rămână la Survivor pentru mai mult timp.

Crina Abrudan, despre experiența Survivor România 2023 

În cadrul unui interviu oferit recent, fosta participantă Survivor a mărturisit că prezența în cadrul competiției a reprezentat o adevărată provocare pentru ea.  

,,Am fost, într-adevăr, foarte entuziasmată de participarea la Survivor, însă nu la fel de entuziasmată de plecarea după doar patru săptămâni. Dorința mea era să stau cam două-trei luni, lucru care ar fi fost mai ușor de realizat dacă intram la început. Odată ce am intrat pe parcursul competiției, eram conștientă că va fi greu să mă integrez în echipă.

Crina Abrudan în timpul competiției. FOTO: Captură Pro TV
Crina Abrudan în timpul competiției. FOTO: Captură Pro TV

 Este cumva ceva specific reality-show-urilor ca cei care intră apoi să nu supraviețuiască mult, să fie priviți ca niște intruși în echipă, pentru că ceilalți concurenți deja trecuseră prin câteva săptămâni de competiție împreună și prin niște lucruri care i-au unit. Și oricât s-ar fi certat sau dezamăgit unii pe alții, când este vorba despre o eliminare, tot spre un nou venit se îndreaptă atenția lor.”, a mărturisit vedeta, potrivit viva.ro.

Crina Abrudan: „Regret că nu am apucat să stau mai mult”

Regretul cel mai mare al acesteia este legat de timpul petrecut la Survivor. A avut încredere în forțele proprii și a reușit să aducă punctaje echipei, fiind sigură că dacă ar mai fi rămas ar fi obținut imunitate.

,,În prima săptămână, efectiv nu îmi aminteam nicio secundă din traseu, nu îmi rămăsese nimic pe retină, parcă odată ajunsă la final mi se ștergea tot, de emoție, de efort, însă în a treia săptămână am reușit deja să aduc cinci puncte din șase intrări și sunt convinsă că acolo era nivelul meu, de aceea regret că nu am apucat să stau mai mult. Îmi doream și o imunitate personală și știu că o puteam avea, dar și acolo unele țineau strict de noroc, altele de concentrare, altele de exercițiu.”, a continuat ea, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
 Adina Postelnicu din trupa Heaven este foarte legată de nepoțelul ei, Maxim, fiul surorii sale, Roxana
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
florin piersic 5 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net