Cu ce mașină circulă Crina Abrudan prin oraș! Cât de bine arată vedeta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Crina Abrudan (45 de ani) face furori oriunde apare. Căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu, Crina Abrudan se menține într-o formă de invidiat. Fosta prezentatoare TV este mereu într-o formă fizică excelentă și se pare că nu face un efort prea mare pentru a se întreține astfel, având moștenire din familie gene bune.

De asemenea, fosta concurentă de la Survivor încinge plajele acolo unde merge atunci când rămâne în costumul de baie, Crina Abrudan fiind îndelung admirată atât de femei, cât și de bărbați.

Fosta prezentatoare a știrilor sportive arată incredibil de bine și după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi Click! intrând într-un cunoscut mall din Capitală, acolo unde s-a oprit la un bancomat. După ce și-a făcut treaba, Crina Abrudan a mai poposit puțin prin zonă, apoi a luat-o într-o altă direcție. Se pare că frumoasa blondină și-a schimbat vechea mașină cu altă marcă cunoscută și este tare mândră de noua ei achiziție pe patru roți cu care cutreieră orașul.

A fost la concertul Coldplay de la Amsterdam

Crinei Abrudan nu îi place doar shoppingul ci și muzica, iar atunci când are câte o dorința și-o îndeplinește pe loc. Vedeta și-a propus să meargă la concertul trupei Coldplay  de la Amsterdam și a fost acolo și i-a ascultat live, bucurându-se din plin de acest moment. După câteva zile petrecute la Milano, Crina s-a oprit la Amsterdam pentru acest concert mult așteptat.

Și-a scos cuvântul frică din vocabular

Crina Abrudan și-a învins câteva temeri în Dominicană, atunci când a fost la Survivor. Dacă acasă privea diferit anumite lucruri pe care le trăiește, în junglă totul a fost diferit.

„Eu am învățat în ultimii ani să îmi scot cuvântul frică din vocabular. Sunt mai multe cuvinte pe care nu le mai rostesc! Dacă nu le rostesc încerc să nu le gândesc și să nici nu le simt. Nu mi-a fost frică de nimic când am plecat la Survivor, chiar dacă am trăit acolo lucruri pe care acasă nu îmi place să le trăiesc sau să le văd, să le simt…  

Acolo era noapte, doar lumina lunii. Acasă dacă mă trimiți noaptea prin curte, s-ar putea să nu îmi placă și așa aprind toate luminile. Ei, acolo nu aveam nici o problemă și să merg prin junglă, printre copaci chiar și pe întuneric. Acasă, dacă văd o șopârlă în curte, nu mă sperie dar nici nu îmi face o deosebită plăcere. Mai era câte o tarantulă care trecea prin câmp pe la noi, era pe teritoriul ei, cumva noi i-am invadat teritoriul. Și nu am stat nicio secundă să mă gândesc dacă mă înțeapă țânțarii, dacă mă mușcă o tarantulă, nu m-am gândit…”, a povestit fosta prezentatoare TV într-un interviu pentru Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg