Roxana Ciuhulescu, escapadă romantică cu soțul la munte! „Am simțit și un sentiment de vinovăție...”

Roxana Ciuhulescu (45 de ani) abia aștepta momentul să plece într-o scurtă escapadă romantică, undeva mai aproape de casă, împreună cu soțul ei, Silviu Bulugioiu. După ce au avut parte de sărbători magice în Austria, alături de toată familia, iată că acum cei doi soți s-au răsfățat doar ei, într-un cadru select, la munte.

Am zis că avem și noi nevoie de un weekend în doi și am riscat. Spun că am riscat pentru că o viroză îmi dădea târcoale grav. Pregătiți cu un sac de medicamente, am făcut bagajele rapid și am tulit-o amândoi din casă, mai ceva ca fugă din coteț (dacă ați văzut desenul animat). Am simțit și un sentiment de vinovăție față de copii, dar mama îmi zicea că e bine să mai “evadăm” și noi puțin.

Și uite așa am fugit pe ușă ca doi hoți, cu două valize mici, dar fără schiuri și clăpari. Și duși am fost către Poiana Brașov! Interesant este că am plecat primăvara și ne-am întors iarna. Deși a fost doar un weekend, vremea s-a schimbat radical. Ploaia torențială s-a transformat în ninsoare și da, a nins ca în povești. Oricum nu eram pregătiți de schiat, poate cel mult în dormitor”, a povestit Roxana Ciuhulescu pe social media.

Roxana Ciuhulescu și soțul ei s-au bucurat de tot confortul pe care l-au avut la munte, dar au stat puțin și cu gândul acasă, la copii și chiar se gândeau că poate că au plecat așa pe fugă, nu îi mai primesc înapoi. Vedeta a glumit, însă s-a simțit totuși puțin vinovată că a petrecut un wekend doar ea singură cu soțul.

„Mâncarea este diversă, pentru toate gusturile bașca, poți comandă și în cameră, pentru cei care n-au chef de ieșit la cârciumă.Spa-ul este cu tot ce trebuie: sală de sport, piscină interioară, piscină exterioară, saună, jacuzzi, masaj sau tratamente faciale. Piscină exterioară este chiar spectacol, cu vedere către munți și dacă luați și o șampanie, jurați că sunteți la Deux Alpes.

Din punctul meu de vedere, cred că cea mai potrivită vacanță în locația asta este în cursul săptămânii. Asta doar ca să evitați aglomerația din weekend.Gata, ne întoarcem acasă, rămane de văzut dacă copiii ne mai primesc înapoi”,  mai adăugat Roxana Ciuhulescu după weekend-ul de răsfăț de care s-a bucurat din plin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net