Roxana Ciuhulescu și-a îndeplinit un mare vis, de Crăciun: „Îi promisesem Anei, când eram în spital...”

Roxana Ciuhulescu (45 de ani) încheie anul veselă și fericită. Vedeta și-a dorit să petreacă un Crăciun ca în povești alături de familia ei frumoasă, așa că a făcut tot posibilul să ajungă la destinația pe care și-a dorit-o, nu doar ea, ci și fiica ei, Ana.

După 3 ani de zile au ajuns cu toții în Austria, la Viena, acolo unde s-au plimbat și au sărbătorit Nașterea lui Iisus. Roxana Ciuhulescu a ales să plece la drum cu mașina, așa că s-au oprit de mai multe ori pentru a se odihni, iar cu această ocazie au putut să mai poposească și pe la Deva, Arad și Ungaria. Pe drum au condus atât ea, cât și soțul ei, Silviu Bulugioiu.

Roxana Ciuhulescu, vacanță de vis

„De vreo trei ani ne-am propus să petrecem și noi Crăciunul la Viena și în sfârșit, anul ăsta, ne-a ieșit. Îi promisesem Anei, când eram în spital, că anul ăsta mergem acolo orice ar fi. Iar promisiunile mi le țin întotdeauna! Ne-am urcat în mașină și duși am fost. La dus am înnoptat la Arad, iar la întoarcere la Deva, era prea greu și lung drumul pentru copii”, a început să povestească Roxana Ciuhulescu, căreia drumul până în Austria i s-a părut cam greoi, pentru că în Ungaria au prins ninsoare și zăpadă.

„Drumul a fost mai greu la dus, din Ungaria am prins și zăpadă, a nins până aproape de Viena.Deși am mai fost la Viena la începutul anului, acum era altceva, mergeam cu familia și eram tare fericiți. Acolo am vizitat o mulțime de locuri, de la catedrala Sfântul Ștefan, la palatul Schonbrunn, la Zoo și apoi Seegrotte și parcul de distracții Prater. La întoarcere, am făcut un scurt „pelerinaj” și pe la Pandorf, unde am zăbovit vreo 20 de minute, doar ca să găsim un loc de parcare. Mai repede cred că puteam parca la Vatican decât în parcarea outlet”, a mai spus Roxana, care recunoaște că a plecat de acasă cu mâncare românească la pachet, pentru a avea și departe de casă o masă de Crăciun așa cum se cuvine.

„Cam așa a fost Crăciunul nostru, cu bucurie, zâmbete, distracție și multă iubire. Ahh, să nu uit, și cu mâncare românească, evident, adusă de acasă. Românul nu pleacă de acasă fără piftie, sarmale și cozonac. Portbagajul mașinii a fost dublat de cutia de bagaje în cazul în care voiam să luăm și sania”, a mai adăugat vedeta, încântată de faptul că sărbătorile ei au fost magice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net