Au bani de mașini de lux, dar preferă transportul în comun. Cine sunt vedetele cărora nu le e rușine sa meargă cu metroul sau tramvaiul

Ultima actualizare:

David Popovici, Șerban Copoț, Roxana Ciuhulescu și Violeta, fiica Andreei Marin, sunt foarte relaxați atunci când circulă în văzul lumii, cu mijloacele de transport în comun. Și se pare că sunt din ce în ce mai multe persoane publice care apelează la acest tip de transport. Chiar și Daniel Buzdugan și Pavel Bartoș au declarat de mai multe ori că preferă metroul într-o zi aglomerată.

Din cauza traficului și a aglomerației din Capitală, vedetele aleg din ce în ce mai des să circule prin oraș cu mijloacele de transport în comun, și nu se sfiesc deloc să facă public acest lucru.

David Popovici, un model pentru generația sa

Campionul mondial și european la natație, David Popovici (19 ani), a uimit pe toată lumea. Mai întâi când mergea relaxat pe stradă, mâncând un sandwich, apoi a fost din nou surprins în altă stație de autobuz, la Floreasca, luând masa de prânz și așteptând mașina să îl ducă la destinație. Popovici dă dovadă de o modestie demnă de admirat, având în vedere ce nume și-a creat în ultima perioadă.

Chiar dacă este un campion și o adevărată vedetă, David Popovici se comportă ca un băiat normal, fără fițe, fiind un adevărat exemplu pentru  generația sa și pentru toată lumea. Și nu circulă prin oraș doar cu autobuzul, el fiind surprins chiar și la metrou, uimindu-i pe cei care l-au recunoscut.

Și Roxana Ciuhulescu preferă transportul în comun

Roxana Ciuhulescu (44 de ani) s-a pozat, azi dimineață, într-o stație de metrou, pe peron, și a postat un mesaj haios pe rețelele de socializare.

Atunci când stai și asculți muzică la căști și  nu auzi că urmează stația Piața Romană. Și te trezești că ai ajuns la Universitate! #somnorosalametrou". Se știe că vedeta este o împătimită a autoturismelor cu mulți cai putere, însă atunci când vrea să evite aglomerația, și să ajungă mai repede la destinație, Roxana Ciuhulescu alege calea cea mai rapidă pentru a ajunge la birou sau unele întâlniri.

Șerban Copoț preferă metroul în detrimentul mașinii

Șerban Copoț (42 de ani) sau Hienă de la Animal X, consideră mersul cu transportul în comun, în general cu metroul, un lux. Prezentatorul TV și artistul s-a pozat destul e des, mai întâi la metrou, apoi direct din tramvai.

Când trebuie să duc copiii la școală, nu pot scăpa de mașină, însă spre birou, Lux! #mergemcumetroul #podulgrantinchis #transportulincomun".

Întrebat de unul dintre curioșii care i-au lăsat mesaje unde îl pot vedea cei care merg cu metroul sau, eventual, unde ar putea da nas în nas cu el, Copot a răspuns amuzat: „Victoriei, Crângași, Charles de Gaulle". 

Și pentru că tot a fost întrebat de ce merge cu metroul, Șerban Copoț nu a ezitat să le arate tuturor că nu-i pică rău nici o plimbare cu tramvaiul.

Mă întreba cineva deunăzi dacă am sărăcit de mă dau cu metroul. Ei, ce să vezi, că ma dau și cu tramvaiul. Deci, nu ai de ce să vii să îmi ceri bani cu împrumut...", a mai spus artistul, după care a mai făcut o postare cu o poză de-a lui David Popovici, surprins într-o stație pentru mijloacele de transport în comun:

Eh, uite că a mai fost  surprins un „sărac"  plimbându-se cu tramvaiul. Bravo, David Popovici!", a mai completat Hienă.

Și copiii vedetelor aleg să circule mai rapid cu metroul atunci când se duc la școală. Fiica Andreei Marin, Violeta (15 ani), a fost suprinsă acum ceva timp în metrou, în timp ce mergea la cursuri. Foarte relaxată, Violeta părea să se simtă în largul ei în mijlocul de transport în comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net