Șerban Copoț, 7 zile pe mare, în Grecia, cu 3 copii! „Am vizitat foarte multe locuri fără să înnebunim. Nu avem bone”

#Exclusiv Click!

Șerban Copoț  (42 de ani), alias Hienă de la Animal X, se bucură din plin de familia lui frumoasă.

Artistul și prezentatorul TV a avut o vara plină și vacanțe de pus în ramă alături de familia lui numeroasă, soția sa, Roxana, și cei trei copii, Tedi (11 ani), Alexandru (7 ani) și Ada Noelle (2 ani). După o pauză de  aproximativ 10 ani, Șerban Copoț și familia lui au reînceput plimbările prin străinătate și au experimentat timp de 7 zile o vacanță cu barcă, pe mare, plimbându-se astfel în Lefkada, Ithaka și Kefalonia. Cum a fost? Am aflat chiar de la el, specialistul în tabere pentru copii, pentru Click!

„Vacanța a ieșit minunat”

Șerban, cum a fost vacanța pe barcă cu 3 copii, de 2, 7 și respectiv 11 ani? 

Am avut emoții pentru că este prima oară când încercăm așa ceva și soția avea temeri destul de multe cu privire la siguranța lor: să nu alunece, să nu cadă, să nu aibă rău de mare și lista poate continua, însă vacanța a ieșit minunat și toată lumea s-a simțit minunat. Am vizitat foarte multe locuri fără să înnebunim împachetând și despachetând bagaje ceea este un aspect foarte important atunci când ești cu 3 copii.

Ce ți s-a părut cel mai greu și cât de repede s-au acomodat copiii, în mod special mezina familiei, fetița ta?

Le-a plăcut atât de mult încât nu a fost nevoie de nicio perioadă de adaptare. A fost o experiență plimbarea cu barca ce va rămâne imprimată în memoria lor pentru totdeauna și asta ne bucură și ne interesează foarte mult în ceea ce îi privește. Amintirile frumoase alături de familie sperăm că îi vor ajuta să devină niște adulți echilibrați emoțional. Acum nu mă înțelegeți greșit, amintirile frumoase pot fi făcute și în România, nu trebuie să te duci la capătul planetei sau să cheltuiești o groază de bani.

„Noi nu avem bone”

Ai avut ajutoare de nădejde pe barcă, ați fost însoțiți? Cum vă împărțiți sarcinile de când ai 3 copii și cât de mult te ajută bunicii?

Am fost cu fratele meu și familia lui. Noi nu avem bone și ajutorul pe care îl primim de la bunici este limitat dar ne bucurăm de el atunci când îl primim. În general ne cam facem treaba singuri deci plecarea în vacanță fără ajutoare nu a fost o schimbare majoră în program.

Ți-ai dat demisia după 14 sezoane de la iUmor! Te încearcă regrete pentru faptul că ai plecat din emisiune?

Nu a fost ușor să mă despart de emisiune dar uneori trebuie să faci și alegeri mai grele. Aveam în balanță proiectul meu de suflet la care muncesc de foarte mulți ani (Liga Exploratorilor) și emisiunea. Emisiunea funcționează și fără mine foarte bine însă tabăra ar fi avut o problemă majoră. Deci, alegerea a fost naturală.

De ceva timp încoace organizezi Tabăra Exploratorilor iar anul acesta ai avut “pe mână” 204 copii! Cum faci să îi “stăpânești” pe toți și cum îi atragi la tine în program?

Lucrez cu profesioniști, asta e secretul. Tot staff-ul este alcătuit din oameni dedicați și buni profesioniști și atunci lucrurile merg foarte bine. De atras cred că-i atrage reclama făcută din gură în gură cum se spune. Părinții care își trimit copiii la noi în tabăra își dau seama de nivelul ridicat de calitate și povestesc despre asta altor părinți interesați de educația copiilor lor. Singurul meu regret este că are un preț destul de piperat și nu poate fi accesat și de familii cu bugete mai reduse. Însă programul este unic la nivel European și tabăra noastră este cea mai grozavă tabără din câte s-au făcut vreodată în România. Și nu exagerez cu nimic când spun asta.

Ce fel de tată este Șerban Copoț? Cât de mult te moștenesc copiii tăi?

Ce fel de tată sunt? Încerc să fiu PREZENT. Cât de mult mă moștenesc copiii, urmează să vedem. Sănătoși să fie!

Cum te simți la 42 de ani? Cât de împlinit?

Am o familie frumoasă și numeroasă, sunt sănătos și ai mei la fel, deci, totul este perfect.  Dumnezeu mi-a dat cu generozitate și încerc să fiu cât mai bun și să dau și eu mai departe. Sunt recunoscător pentru tot ce am și, mult sau puțin, este al meu și mă bucur de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net