Șerban Copoț a plecat de la „iUmor”? Mesajul care i-a pus pe jar pe fani

Ultima actualizare:

Zilele trecute, cunoscutul solist și om de televiziune Șerban Copoț și-a aniversat ziua de naștere, împlinind 42 de ani. Acesta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care le mulțumea fanilor pentru urări și în același timp le spunea că își ia „la revedere!” de la un proiect interesant. 

Șerban Copoț are planuri mari
Șerban Copoț are planuri mari

Cunoscutul solist și om de televiziune Șerban Copoț nu a oferit prea multe detalii despre proiectul respectiv, dar ne duce cu gândul la emisiunea „iUmor”, de la Antena 1  unde a fost prezentator cu Dan Badea în ultimii ani. Iată că după zvonurile despre cearta cu magicianul Robert Tudor, acum a venit acest mesaj care ne dă de înțeles că există un dram de adevăr în ce s-a scris.

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare in bine, prin care îmi iau „La revedere" de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane. Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele.

Șerban Copoț și Cosmin Seleși la Asia Express
Șerban Copoț și Cosmin Seleși la Asia Express

Vine tabăra din 23 iulie, iar din toamna pregatesc o surpriză mare de tot. Încă o dată vă mulțumesc pentru urări şi vă îmbrățişez. #42deani #multumesc”, a scris acesta pe pagina lui.

După o lungă perioadă de Antena 1, fiind fost concurent la Asia Express și având alte proiecte, iată că acum solistul are alte planuri. Se zvonește că Șerban ar vrea să reunească trupa Animal X și să revină la succesul avut odinioară cu piesele formației și probabil că acesta este proiectul la care se referă în mesajul său de pe rețelele de socializare.  Sau, cine știe ce surpriză mai pregătește! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net